Навчання онлайн
|
|
nikolpavcr | Дата: Четвер, 16.03.2023, 17:57 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Offline загрузка...
| Порадьте якісні навчальні курси для бухгалтерів. Хочу актуалізувати свої знання, підвищити продуктивність праці.
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
valeriivanovpro | Дата: Четвер, 16.03.2023, 18:00 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Репутація: 0
| Однозначно рекомендую завітати до онлайн-школи Laba https://laba.ua/ Там представлена величезна підбірка бізнес-курсів на будь-який смак, в тому числі є курси для бухгалтерів. З власного досвіду сміливо можу сказати, що в цій школі дуже ефективне навчання, в результаті якого можна отримати достатньо знань для повноцінної роботи. Варто спробувати і вам, приєднуйтесь!
|
|
|
angeninaegorova | Дата: Середа, 26.06.2024, 09:14 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Зараз з відключеннями вже і онлайн не повчишся нормально)
|
|
|
HzBoy | Дата: Неділя, 27.10.2024, 12:24 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я завжди мріяла про кар'єру коуча, але не знала, з чого почати. Коли я дізналася про коучинг навчання https://allazadneprovska.com/school/ "Професійний коуч" від Алли Заднепровської, відразу вирішила спробувати. Цей курс просто перевершив мої очікування! 80% програми складає практика, що дозволяє набути реальних навичок. Мене вразила структура навчання: три різні варіанти, що дозволяють кожному знайти оптимальний підхід. Завдяки доступній вартості я змогла легко вписати навчання у свій бюджет. Я отримала не лише теоретичні знання, а й можливість застосувати їх на практиці. Тренер Алла завжди на зв'язку, готова допомогти та поділитися своїм досвідом. Рекомендую цей курс усім, хто прагне розвитку!
|
|
|