Игры
|
|
oksana_pavlova | Дата: Понеділок, 08.08.2022, 11:03 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| А ваши дети играют в компьютерные игры?
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
alexpolovents | Дата: Понеділок, 08.08.2022, 13:05 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Привет, да конечно играют, просто уверенна что уже никто не может отказаться от них, тем более дети, но насчет компьютерных как то так, а вот поиграть на приставке это довольно интересно как и взрослым так и детям. Мы к примеру смогли купить ps4 в украине по вполне неплохой цене, так что это просто классный вариант даже на подарок ребенку.
|
|
|
serovigorr | Дата: П`ятниця, 04.11.2022, 14:47 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| А я предпочитаю делать ставки на футбол. Для меня это лучшая игра, где я могу не просто развлечься, но и заработать денег. Но для этого нужно разбираться хоть немного в спорте и вот здесь https://sport.ua/uefa смотреть футбольные новости, статистику и прогнозы.
|
|
|
smelnik1989 | Дата: Вівторок, 07.11.2023, 17:36 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Можу порекомендувати вам огляд БК Betandyou Betandyou є моєю улюбленою онлайн-букмекерською конторою вже деякий час, і я дуже задоволений загальним враженням. Веб-сайт зручний і простий у навігації, тому робити ставки на мої улюблені спортивні події дуже просто. Різноманітність доступних видів спорту та ставок вражає. Незалежно від того, чи це футбол, баскетбол, теніс чи спеціальні види спорту, я завжди знаходжу на що зробити ставку. Функція ставок у реальному часі додає іграм додатковий рівень захоплення, дозволяючи робити ставки в реальному часі, коли розгортаються дії.
Повідомлення відредаговано smelnik1989 - Вівторок, 07.11.2023, 17:37 |
|
|