Admin | Дата: Понеділок, 01.04.2013, 20:35 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| У Тернополі відбувся жіночий чемпіонат з футзалу
За перемогу на чемпіонаті області з футзалу серед жінок цьогоріч боролися сім команд. Учетверте поспіль кубок забрали дівчата з команди "ТНЕУ". Другі - кременчанки.
Із рахунком 4:0 завершилася фінальна гра чемпіонату Тернопілля з футзалу серед жінок.
За перемогу у першості 31 квітня в обласному центрі змагалися команди з Тернополя, Борщева, Ланівців і Кременця. У вирішальному поєдинку зустрічалися дівчата з обласного центру та Кременця. Перемогу здобула команда "ТНЕУ".
- Жіноча команда з футзалу на базі нашого університету існує вже давно, - каже головний тренер команди "ТНЕУ" Володимир Левчук. – Із дівчатами працювали різні тренери, а віднедавна - я. Паралельно треную чоловічу команду "Банкір", яка виступає у Другій футзальній лізі.
Тренувати жіночу команду, за словами пана Левчука, простіше, ніж чоловічу.
- Для мене це - перший досвід роботи з жінками, - додає тренер. – Знаю, що волейбольні тренери, які працювали з чоловіками і перейшли на роботу з жінками, назад повертатися не хочуть. Скажу відверто: з жінками набагато цікавіше співпрацювати. Навіть приємніше. Вони емоційніші, відвертіші, а також швидше прогресують, аніж хлопці.
Протягом усього турніру дівчата з економічного університету демонстрували результативну гру. Тож нікого не здивував розгром ними суперниць у фіналі.
- Можу відзначити нашу Галю Дмитрук, яка грає за команду вже п'ятий рік, - додає тренер. – Хоча вона не отримала приз як кращий гравець турніру, але проявила себе з найкращого боку. Власне, усі дівчата зіграли добре. Свідченням тому є кубок переможця. Додамо, що третє місце у чемпіонаті посіла команда технічного коледжу Тернопільського техуніверситету ім. І.Пулюя. Вона виграла у суперниць із рахунком 4:1.
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|