Як зробити екосумку своїми руками?
|
|
serhiikovalski | Дата: Субота, Вчора, 22:41 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Останнім часом екосумки стали дуже популярними. Тому хто знає, як зробити екосумку вдома? Хочу щось просте, але круте, та ще й щоб витрат було мінімум. Хто в темі, дайте поради
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Субота, Вчора, 22:42 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Та це взагалі не проблема. Я сам недавно таку штуку зробив! Головне — тканину знайти. Подивись, що вдома є: старі джинси, футболки чи навіть штори підійдуть. Я свою першу сумку зі старих джинсів зібрав, вийшла просто бомба. Ще й витратив цілих 0 гривень.
|
|
|
viktorkoroviak | Дата: Субота, Вчора, 22:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Якщо вдома нічого немає, то можна пошукати тканину в магазинах або онлайн. Я ось тут замовляв https://ekoteks.com.ua/tkanyna/. Ціни норм, вибір великий. Взяв собі бавовну з прикольним принтом і зробив сумку для покупок. Трохи часу, простий викрій, і вуаля — унікальний дизайн, якого більше ні в кого немає.
|
|
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Субота, Вчора, 22:44 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Що по процесу, він простий: вирізаєш прямокутник, зшиваєш боки, пришиваєш ручки — і готово. Я, правда, ще трохи поколупався, щоб дизайн додати: зробив малюнок акриловими фарбами. Вийшло реально стильно, всі питають, де таке взяв.
|
|
|
serhiikovalski | Дата: Субота, Вчора, 22:44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дякую, хлопці! Здається, тепер і я спробую. І реально, навіщо купувати, якщо можна самому зробити крутіше й дешевше? Якщо щось вийде — обов’язково покажу. А поки йду шукати старі джинси. Бійтися мене
|
|
|