Admin | Дата: П`ятниця, 14.06.2013, 20:47 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Закохані на людях грають шоу Поведінка молодих пар чи подружжя може кардинально відрізнятися вдома і на людях. Одні старанно приховують свої почуття перед публікою. Інші наполегливо демонструють велику любов.
Показовість чи надмірна стриманість - ось що можна помітити у поведінці людей, які мають стосунки. Дехто хоче на людях показати із себе дбайливого чоловіка чи дбайливу дружину. А дехто, навпаки, боїться заздрості людей і привселюдно свариться з партнером.
- Усі друзі та знайомі думають, що в нас з моїм хлопцем холодні стосунки. Та ми штучно створили таке бачення у людей, - розповідає 23-річна Марія. - Менше знають - краще сплять. Так ми уникаємо заздрісних поглядів у нашу сторону. Досить зручно. Усі теплі слова, доторки, пристрасні поцілунки ми залишаємо для ситуацій тет-а-тет.
Надмірна увага партнерів одне до одного викликає дискомфорт в оточення. А вдома ж часто від партнера неможливо дочекатись того, що він показує на людях.
- Мій хлопець проявляє до мене багато уваги, коли ми відпочиваємо в компанії. Це і приємні слова, і постійні поцілунки, і всі манери джентльмена, - розповідає 24-річна Вікторія. - Та вдома це кудись дівається. Він навіть зайвий раз мене не поцілує. Із цієї показухи немає жодного толку. Хіба те, що мої подруги перестали вірити мені, коли я розповідаю про ставлення хлопця до мене.
Така надмірна пристрасть на людях може бути і не награною. Буває, що партнери просто не вміють стримувати своїх емоцій.
- Одного разу ми відпочивали у кафе з моєю дівчиною і моїм другом втрьох. Після цього друг заявив, що більше з нами двома нікуди не піде, - говорить 22-річний Тарас. - Я пообіцяв собі, що надалі буду утримуватись на людях від пристрасних поцілунків та палких обіймів. Та це виявилось не так просто. Потрібно було над собою працювати. Свою поведінку ми тепер контролюємо і по мінімуму виносимо інтимне на публіку.
Коментар експерта:
- Часто люди потребують підтвердження почуттів свого партнера. Вони можуть ображатися через те, що партнер не любить цілуватись чи обійматись у громадських місцях. Але варто зрозуміти, що для багатьох людей неприємно спостерігати за палкими поцілунками закоханих пар, особливо, якщо поруч є діти. Тому в громадських місцях варто дотримуватись елементарних правил етикету. Якщо мова йде про поведінку в компанії друзів, то хлопець, перебуваючи з дівчиною у товаристві своїх друзів, повинен приділяти їй особливу увагу, щоб вона почувалася впевненіше.
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|