Чому система обігріву працює слабко?
|
|
serhiikovalski | Дата: Понеділок, 23.12.2024, 23:24 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, чому обігрів в авто став працювати значно слабше. Раніше за 5 хвилин салон ставав теплим, а зараз навіть за 20 хвилин максимум трохи гріє. У чому може бути проблема?
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Понеділок, 23.12.2024, 23:25 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене було щось подібне минулої зими. Зазвичай проблема або у засміченому радіаторі пічки, або у вентиляторі. У моєму випадку причина була в моторчику вентилятора — він погано працював, через що обігрів був дуже слабкий.
|
|
|
viktorkoroviak | Дата: Понеділок, 23.12.2024, 23:26 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, це може бути моторчик або навіть засмічення самого радіатора опалювача. Я нещодавно стикався з цією проблемою. Мені допомогли у сервісі, де швидко відремонтували моторчик і вентилятор. Якщо буде цікаво, ось https://genstar.ua/uk....yuvacha на той сервіс. Все зробили оперативно і якісно.
|
|
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Понеділок, 23.12.2024, 23:26 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ще одна можлива причина — це повітря в системі. Якщо антифриз не циркулює нормально, то обігрів теж працюватиме погано. Спробуйте перевірити чи немає повітряних пробок у системі. А взагалі, проблеми з вентилятором теж часто бувають. Добре, що є сервіси, де це швидко вирішують.
|
|
|
serhiikovalski | Дата: Понеділок, 23.12.2024, 23:27 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дякую за поради! Схоже, потрібно звернутися до сервісу, бо самому розібратися складно. Перевірю і радіатор, і моторчик вентилятора. Сподіваюся, що проблема вирішиться.
|
|
|