Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Шины 0
2 Дитячі фільми онлайн 5
3 Юридические справки 1
4 я ищу компанию которая продает велосипеды 5
5 Проджект менеджер 3
6 Ищу оптового поставщика очков для бренда 1
7 Обслуживание кондиционера 4
8 Шины 0
9 Де замовити вантажні перевезення по Львову? 1
10 Кассандра. Пляжи 0


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 01:26
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Балачка » Здоров'я - краса » Модні яскраві і недовгі нігті
Модні яскраві і недовгі нігті
AdminДата: Неділя, 14.04.2013, 12:08 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Модні яскраві і недовгі нігті



Кожного сезону модниці прагнуть якщо не повністю змінити свій стиль, то хоча б додати нові елементи в імідж. Чудовий весняний манікюр у цьому допоможе. У моді якнайяскравіші кольори. Червоний, персиковий чи кораловий? Обирайте!

- Створити собі справжній весняний настрій я вирішила за допомогою цікавого візерунка на нігтях, - каже Ірині Стеців. – Тож основою послужив французький манікюр, на якому майстер намалювала білі ромашки із салатовими листочками. Виглядає дуже ніжно.
Дівчина вже другий рік поспіль покриває власні нігті гелем. Реставрація потрібна щомісяця, малюнок при цьому Ірина вибирає щоразу інший. Коштує це 120 грн.

- Іноді майстер щось пропонує цікаве, іноді разом шукаємо варіант у каталозі, - каже вона. – До речі, попереднього разу в мене були однотонні вишневі нігті. А ще раніше - фіолетові та коричневі. Зараз акуратні нігті, покриті яскравими кольорами, дуже модні.

Французький манікюр залишається актуальним і надалі. Тож тернополянки радо обирають різні його варіанти. Приміром, нетрадиційний френч з краями різних кольорів. Причому поєднуватися можуть і кілька смуг. Так, Ользі Карпенко майстер зробила такий манікюр з білою, голубою та бірюзовою смужками. Дівчина дуже любить носити одяг у таких тонах, тож спеціально їх обрала. А у Наталії Гнатів нігті пофарбовані у яскраві кольори. Кожен ніготь інший – чергуються рожевий, червоний, кораловий. На деяких нігтях майстер намалювала ще й чорні цятки та смужки.

Загалом на весну клієнтки завжди просять яскраві нігті, каже майстер з нарощування нігтів Ірина Дуда. Тож серед кольорів актуальні червоний, різні відтінки рожевого, а також поєднання салатово-зеленого, синьо-голубого. Модні й різні варіанти французького манікюру. Причому край нігтя не лише традиційного білого кольору. Ця смужка може бути і рожевою, і жовтою, і салатовою, і в поєднанні з декором.

- Візерунки цього сезону не дуже актуальні, - каже майстер. – Втім, клієнтки люблять стрази на нігтях. Якщо це варіант на щодень, то камінчиків менше, приміром, лише на один ніготь на руці. А якщо це святковий варіант, камінців можна використати більше. Вони облагороджують манікюр.
Що ж до форми нігтів, то зараз актуальні природні і не дуже довгі, додає пані Дуда. Нарощують нігті все рідше, причому середньої довжини. А от довгі гострі нігті у формі стилетів вже давно неактуальні.

Наймоднішим трендом цього року є природність, підтверджує і майстер манікюру Ольга.
- Для нігтів краща округла форма, - каже вона. – Їх довжина повинна бути невелика. Кольори різні. Особливо популярні яскраві, причому все більше клієнтки просять зробити їм однотонне покриття, де немає нічого зайвого. Також модні цьогоріч приглушені тони та металік.Що ж до класики, то французький манікюр не вийшов з моди, додає майстер. Єдине, що замість білого класичного почали практикувати різні кольори гелів.
Також для гелевого нарощування використовують найрізноманітніший декор - блискітки, паєтки, стрази. Все це також актуально!

Клієнти діляться на два фронти, додає nail-стиліст Галина Бубен. Одні хочуть нігті природної довжини та форми із французьким манікюром. Проте він не завжди класичний. Тобто основа залишається світлою, а краї можуть бути кольоровими – приміром, кораловими, бірюзовими, жовтими. Інші клієнтки просять наростити їм нігті з французьким манікюром у квадратній формі або ж довгі нігті у формі стилетів. Такі модниці хочуть агресивні довгі нігті з багатим дизайном. Тож візерунки там яскраві, часом використовується акваріумний ефект, коли декор виглядає наче під склом.

- Окрім того, актуальний лак-гель, - каже nail-стиліст. - Він тримається два тижні, а то й більше. Особливість цього лаку в тому, що його наносять на власний ніготь клієнтки і для цього не потрібно спилювати його поверхню, як для гелевого нарощування. 
Такий лак робить ніготь грубшим і не дає йому ламатися, додає Галина Бубен. Серед популярних кольорів – кораловий, всі відтінки червоного, бірюзовий, персиковий.

Прикріплено: 8297885.jpg (63.3 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Балачка » Здоров'я - краса » Модні яскраві і недовгі нігті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Шины Коментарів[ 0 ]
Дитячі фільм... Коментарів[ 5 ]
Юридические ... Коментарів[ 1 ]
я ищу компан... Коментарів[ 5 ]
Проджект мен... Коментарів[ 3 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 94 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 46 ]
Житловий ком... Коментарів[ 38 ]
Detailing Те... Коментарів[ 30 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 21 ]
Admin Постів [ 825 ]
maximyour Постів [ 486 ]
Адмін Постів [ 471 ]
lynkaandriyt31 Постів [ 140 ]
inhelixua Постів [ 86 ]
vnazarets35Дата [ 27.03.2024 ]
adrianmarrorДата [ 17.03.2024 ]
yanpetryshyn1Дата [ 12.03.2024 ]
valentinakishtulynetsДата [ 12.03.2024 ]
vladimirkreysa49Дата [ 03.02.2024 ]

Хостинг від uCoz