Холодні закуски
|
|
Admin | Дата: Вівторок, 09.04.2013, 13:38 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Закуска "Веселі сонечка"
Інгредієнти:
100 гр. крекера 300 гр. помідорів чері 50 гр. оливок 150 гр. ковбаси листя салату майонез
Спосіб приготування:
На велику тарілку викладаємо крекер. Зверху викладаємо часточки порізаної ковбаси і половинки помідорів чері. З оливок вирізаємо голову та ніжки для сонечка. За допомогою майонезу малюємо очка та прикрашаємо наших сонечок маленькими листочками салату.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Вівторок, 09.04.2013, 16:09 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Рулетики з баклажанів
Інгредієнти:
2 баклажани 1 цибулина 2 помідори 1 головка часнику 50 гр. грецьких горіхів 3 ст.л. сметани оливкова олія зелень кропу сіль Спосіб приготування: Розрізаємо баклажани вздовж на часточки завтовшки 6 міліметрів, не знімаючи шкірочку. Натираємо з обох сторін сіллю і залишаємо на 15 хвилин. Смажимо на невеликій кількості оливкової олії. Викладаємо на салфетки, щоб видалити залишки олії після смаження. Нарізаємо помідори і змішуємо їх з подрібненим часником та грецькими горіхами. Подрібнений кріп змішуємо з 3 ст.л. сметани. Додаємо до суміші з помідорів та горіхів, все перемішуємо. Отриману начинку викладаємо на часточку підсмаженого баклажана і завертаємо. Прикрашаємо зеленню петрушки.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Вівторок, 09.04.2013, 17:41 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Грибочки-боровички
Інгредієнти:
11 варених яєць 200 гр. печінки тріски 1 ст.л. майонезу зелень кропу (для декору) чорний чай Спосіб приготування: Відварюємо яйця до повної готовності, очищаємо від шкаралупи і даємо охолонути. Коли яйця охолонуть розрізаємо їх так, щоб одна частинка була трішки більшою ніж інша. Менша частинка буде шапочкою грибів, а більша ніжкою. Заварюємо дуже міцний чорний чай, опускаємо туди наші шапочки і кип’ятимо їх близько 10-15 хвилин. Після цього вони отримають дуже красивий, коричневий колір (на смак ніякого впливу не буде). Тепер приготуємо начинку, змішавши жовточки з яєць з печінкою тріски та майонезом. Все перемішуємо до однорідного стану з допомогою виделки. Наповнюємо ніжки грибочків отриманою начинкою. (Трапляється, що від жовтка залишається дуже маленька ямка, для цього ножиком акуратно вирізаємо більшу ямку, щоб помістити туди потрібну кількість начинки). Беремо велику тарілку та ставимо ніжки начинкою донизу, кладемо на них шапочки та прикрашаємо зеленню кропу.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Понеділок, 29.04.2013, 20:45 | Повідомлення # 4 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Закуска "Еклерчики"
Інгредієнти:
Для еклерів: Вода - 2 скл. Масло вершкове - 200 гр. Борошно пшеничне - 2 скл. Сіль - 0,5 ч.л. Цукор-пісок - 2 ст.л. Яйця курячі - 8-9 шт.
Для начинки: Яйця курячі - 2 шт. Гриби свіжі - 800 гр. цибуля ріпчаста - 2 шт. Вершки - 150 гр. Сир плавлений - 300 гр. Масло вершкове - 50 гр. Спеції Яйце куряче - 2 шт.
Спосіб приготування:
Першим ділом готуємо тісто для еклерів. Для цього беремо 2 склянки теплої води, додаємо 0,5 ч.л.солі, 2 ст.л. цукру, 200 гр. масла, і кипятимо. Коли все це закипить, всипаємо 2 склянки борошна і добре размішуємо. Нехай прокипить 1 хвилину. (помішувати постійно). Коли тісто трохи охолоне, додавати по 2 яйця і при цьому добре вимішувати. Розмішувати до тих пір, поки тісто не стане в'язким. Потім пекарський лист змастити маргарином і викласти тісто, або ложкою, або кондитерським шприцом. Випікати 15-20 хв. на середньому вогні. Коли булочки печуться, духовку не відкривати! Коли еклери готові, ми займаємося начинкою. Дя цього нарізаємо печериці та цибулю, обсмажуємо їх на вершковому маслі. Коли гриби майже готові, ми їх солимо і перчимо, і додаємо до них вершки. Через 2-3 хвилини додаємо плавлений сир і даємо йому розплавитися . Добре все перемішуємо і додаємо збиті яйца. Коли додали яйця, то перемішуємо постійно. Начинка готова. Тепер займемося наповненням еклерів. Для цього робимо розріз збоку і наповнюємо еклерчики фаршем. Тепер розкладаємо їх на тарілку і прикрашаємо.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Понеділок, 29.04.2013, 20:59 | Повідомлення # 5 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Сирні трубочки з гострою начинкою
Інгредієнти:
Сир плавлений в пластинках -10 штук. Корейська морква - 300 гр. Варене куряче яйце - 3 шт. Кріп - 1 великий пучок Часник - 2 зубчики Йогурт натуральний (сметана, майонез) - 3 ст.л. Сіль, перець
Спосіб приготування:
Для начинки - подрібнити у блендері варені яйця. Додати корейську моркву, часник і йогурт все подрібнити у блендері. Нанести начинку на пластинки сиру, скрутити його в рулетики. Обваляти рулетики в дрібно посіченому кропі (якщо буде погано прилипати, то можна змастити рулетики тонким шаром йогурту або майонезу).
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|