Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Куди цього літа? 3
2 Десерти 11
3 LevelSun - продаж та встановлення сонячні електростанції 1
4 Detailing Тернопіль Virus - повна хімчистка машини 1
5 Компанія Стіва Джобса придумала новий диво-гаджет 2
6 Американці створили "порт" для подорожей у віртуальний світ 1
7 Операціна система у Вашому смартфоні: 2
8 Вкусно 0
9 Вопрос про кредит 0
10 В чому користь каші? 1


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 20.08.2019, 21:28
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Хобі » Кулінарія » Десерти
Десерти
AdminДата: Вівторок, 09.04.2013, 13:28 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Фруктове суфле

Інгредієнти:

Яйце куряче(білки) - 4 шт.
Пюре фруктове(тут груша і персик) - 300 гр.
Цукровий пісок - 3-4 ст.л.
Коньяк - 50 мл.

Спосіб приготування:

Змішати фруктове пюре, цукровий пісок і коньяк.
Білки збити до стійких піків (хвилин 10).
Змішати фруктове пюре і білки, рухами знизу-вгору.
Перекладаємо масу в жароміцні формочки і випікаємо при 180 градусах 30 хв.
Подавати теплим, не дати охолонути, тому що після охолодження осідає, як і будь-суфле.

Смачного!!!


Прикріплено: 7414861.jpg(51.2 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Вівторок, 09.04.2013, 20:13 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Семіфредо

Семіфредо - це традиційний італійський десерт, що нагадує собою м'яке морозиво. Його особливість у тому, що до складу входять різні наповнювачі: від печива і шоколаду до горіхів і різних ягід з фруктами. Завдяки своєму складу, cеміфредо не замерзає в морозилці, а залишається м'яким і ніжним. Цей десерт можна доповнити яким-небудь фруктовим або шоколадним соусом. І робиться він зовсім нескладно, як може здатися на перший погляд. Переконайтеся в цьому самі.

Інгредієнти:

Яйця - 2 шт.
Вершки 35% - 250 мл.
Цукор - 30 гр.
Апельсинові цукати - 70 гр.
Фісташки - 50 гр.
Свіжі або заморожені ягоди - жменя.
Ваніль - на кінчику ножа.

Спосіб приготування:

Фісташки по можливості очистити від зайвого лушпиння. Також можна використати протерту заморожену малину. Розділити яйця на білки і жовтки. Білки збити до стану щільної піни. Вершки збити до стану густого крему. Жовтки збити з цукром до стану світлої маси. Поєднати в одній мисці всі три маси: збиті з цукром жовтки, збиті білки і збиті вершки. Акуратно перемішати. В отриману масу додати приготовані наповнювачі: фісташки, апельсинові цукати і протерту малину. Акуратно перемішати. Отриману масу перелити у форму та поставити в морозильну камеру мінімум на 5 годин. Якщо у вас немає силіконової форми, можна взяти будь-яку форму, змастити її невеликою кількістю вершкового масла і викласти харчовою плівкою. Масло потрібно для того, щоб плівка міцніше трималася. Так буде легше потім витягнути семіфредо з форми. Потім дістати з морозильної камери десерт, витягнути з форми і прикрасити ягодами і фруктами за своїм смаком. У замороженому вигляді семіфредо може перебувати в морозильній камері довгий час.  Сервірувати можна по-різному. Можна додати жменю ягід, а можна полити шоколадним або фруктовим соусом. У будь-якому випадку семіфредо нікого не залишить байдужим!

Смачного!!! 



Прикріплено: 0600388.jpg(274.9 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Вівторок, 09.04.2013, 23:25 | Повідомлення # 3
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Еклери з заварним сирним кремом та полуницями

Інгредієнти:

Для заварного тіста:

Вода - 250 мл.
Борошно - 180 гр.
Вершкове масло - 100 гр.
Сіль - 0,5 ч.л.
Цукор - 1 ч.л.
Яйця курячі - 4 шт.
    
Для крему:
    
Сир - 400 гр.
Масло вершкове - 50 гр.
Цукор - 100 гр.
Жовток яєчний - 2 шт.
Ванілін
Вершки жирні - 150 мл.
Полуниця

Спосіб приготування:

Кип'ятимо воду, додаємо масло, сіль, цукор. Даємо маслу розчинитися і знову кип'ятимо, а потім всипаємо борошно і інтенсивно перемішуємо тісто до утворення однорідної маси. Даємо охолонути хвилин 5-10 і по одному вводимо яйця, щоразу розмішуючи до однорідності. За допомогою кондитерського мішка відкидаємо тістечка на деко і випікаємо при температурі 180 градусів близько 40 хвилин (точний час буде залежати від вашої духовки).

А тепер приступаємо до приготування крему:
В каструлю кладемо всі інгредієнти, крім масла і за допомогою блендера збиваємо до однорідності (щоб не було крупинок). До сирної маси додаємо масло, ставимо каструлю на вогонь і постійно помішуючи доводимо масу до утворення бульбашок, а потім продовжуємо варити інтенсивно помішуючи, до загустіння (консистенція повинна бути схожа на густу манну кашу). Даємо крему охолонути, а в цей час збиваємо вершки до стійких піків, а потім додаємо їх в крем, акуратно перемішуючи.

Теперь залишилося начинити булочки, для цього зрізаємо верхівки, начиняємо на половину кремом, в центр кладемо полуницю, а зверху заповнюємо кремом і прикриваємо кришечкою. Прикрашаємо по розсуд.

Смачного!!!


Прикріплено: 6756587.jpg(38.4 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Неділя, 14.04.2013, 17:26 | Повідомлення # 4
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Крем-карамель або флан

Інгредієнти:
На 4 порції:

Для крему:

250 мл. молока нормальної жирності
1 стручок ванілі (або 1 пакетик цукру з натуральною ваніллю)
50 гр. цукру
1 яйце
2 жовтки
Вершкове масло для змащення формочок

Для карамелі:

100 гр. цукру
100 мл. гарячої води
 
Спосіб приготування:
 
Молоко довести до кипіння з м'якоттю стручка ванілі або з ванільним цукром. Дати настоятися 10 хв.
На середньому вогні карамелізувати цукор в каструлі з товстим дном, влити гарячу воду, розчинити в ній карамель і виварити на середньому вогні до сиропу.
Яйця і жовтки змішати з цукром (не збивати!), Влити тонкою цівкою при помішуванні гаряче молоко з ваніллю.
Злегка змастити індивідуальні вогнетривкі формочки вершковим маслом.
Розподілити по формах карамель (1-2 ст.л. в кожну), потім яєчно-молочну суміш.
Накрити формочки фольгою і поставити в глибокий лист. Заповнити деко окропом до середини формочок.
Деко з формочками поставити в розігріту до 150°С духовку на 45 хв.
Вийняти формочки з води, остудити, охолодити в холодильнику.
Для подачі провести кінчиком ножa по краю формочок і перекинути вміст на тарілку.

Смачного!!!


Прикріплено: 6749770.jpg(79.5 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Неділя, 14.04.2013, 19:43 | Повідомлення # 5
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Ванільно-сирні сердечки в полуничному соусі

Інгредієнти:

200 гр. сиру
150 гр. натурального йогурту
10-20 гр. ванільного цукру
20 гр. желатину
100 мл. молока
Полуниця
Цукрова пудра
 
Спосіб приготування:
 
Желатин залити молоком, залишити набухати. Потім його нагріти, але не кип'ятити.
Сир, йогурт і ванільний цукор добре збити, влити теплий желатин. Все ретельно перемішати, вилити в формочки і поставити в холодильник до застигання.

Для соусу полуницю і цукрову пудру збити.

Готові сирні сердечка викласти на блюдо, полити полуничним соусом і прикрасити ягодами і листочками м'яти.

Смачного!!!


Прикріплено: 2372545.jpg(47.8 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Неділя, 14.04.2013, 20:11 | Повідомлення # 6
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Тістечка "Полуниця в шоколаді"

Інгредієнти:

Корж-основа:
150 гр. борошна
130 гр. вершкового масла
80 гр. цукру
1 пакетик ванільного цукру (8гр)
1/2 ч.л. розпушувача тіста
130 гр. вершкового печива в шоколадній глазурі

Шоколадне тісто:
200 гр. борошна
130 гр. цукру
100 мл. рослинної олії
100 гр. натурального йогурту
4 яйця
15 гр. какао
2 ч.л. розпушувача тіста

Крем з полуницею:
500 гр. полуниці
100 гр. молочного шоколаду з йогуртовою начинкою
500 мл. 33% вершків
50 гр. цукру
30 гр. желатину
6 с.л.кип'яченої води кімнатної температури (для замочування желатину)

Шоколадний крем:
350 гр. натурального йогурту
100 гр. темного шоколаду
80 гр. цукру
15 гр. желатину
3 с.л. кип'яченої води кімнатної температури (для замочування желатину)

Для прикраси:
100 гр. темного шоколаду
100 гр. дрібної полуниці

Крім того:
Прямокутна жароміцна форма 32х22х6см (бажано роз'ємна)
Жир для змащування форми

Спосіб приготування:

Основа.
Печиво покладіть в целофановий пакет і подрібніть за допомогою качалки в крихту. Змішайте розм'якшене вершкове масло, просіяне борошно з розпушувачем тіста, ванільний цукор і цукровий пісок. Додайте подрібнене печиво і розітріть суміш пальцями до отримання дрібної крихти. Викладіть тісто в змащену жиром форму. Розкотіть тісто міні-качалкою, або щільно утрамбуйте його пальцями. Відставте форму з тістом в сторону.

Шоколадне тісто. 
Змішайте рослинну олію, йогурт, яйця і цукор. Збийте масу віночком до однорідності. Підмісіть просіяне борошно з розпушувачем тіста і просіяним какао. Вилийте шоколадне тісто поверх підготовленої раніше основи. Випікайте в розігрітій до t = 180C духовці 20-25 хвилин (готовність - суха скіпка). Готове тісто остудіть не витягуючи з форми.

Полуничний крем. 
Желатин замочити на 20 хвилин в кип'яченій воді кімнатної температури. Шоколад дрібно нарубуєте ножем. Полуницю подрібніть і засипте цукровим піском. Збийте вершки в пишну піну. Желатин розпустіть на слабкому вогні або в СВЧ (до кипіння не доводите). Змішайте 2 с.л. вершків з розпущеним і охолодженим до кімнатної температури желатином, а потім підмісити до збитих вершків. Додайте до вершків подрібнений шоколад, потім акуратно підмісіть полуницю. Рівномірно розподіліть полуничний крем поверх охололого коржа. Приберіть виріб в холодильник на 1 годину.

Шоколадний крем. 
Желатин замочіть на 20 хвилин в кип'яченій воді кімнатної температури. Шоколад нарубаєте ножем. Збийте йогурт із цукром. Желатин розпустіть. Змішайте 1 с.л. йогурту з розпущеним і охолодженим до кімнатної температури желатином, а потім підмісити до основної маси. Шоколад розтопіть на водяній бані або у мікрохвильовій пічці, не охолоджуючи, підмісити його до йогурту. Викладіть поверх полуниці з вершками шоколадну масу. Розрівняйте крем і приберіть в холодильник на 5-8 годин.
Проведіть гострим ножем з тонким лезом по внутрішньому краю форми і витягніть корж. Якщо у вас вийшли непривабливими "бортики" тістечка, розжарте ніж з широким лезом і проведіть їм по нерівностях.
Наріжте корж на рівні квадрати.
Шоколад подрібніть ножем і пересипте в целофановий пакет. Зробіть на пакеті вузол і опустіть в киплячу воду на 1-2 хвилини. Обріжте куточок пакета і нанесіть узор на поверхню тістечок, розкладіть полуницю.
Прикрашені вироби приберіть в холодильник до повного застигання шоколаду.

Смачного!!!
 

Прикріплено: 0339864.jpg(44.9 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Субота, 27.04.2013, 22:42 | Повідомлення # 7
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Запечені яблука з ванільним соусом

Інгредієнти:

4 яблука
4 ч.л. варення з лісових ягід
50 гр. ядер фундука
50 гр. родзинок
Сік 1/2 лимона
4 ст.л. сухого білого вина
 
Для соусу:

2 жовтки
1/4 склянки цукру
1 стакан 10%-них вершків
1/2 ч.л. ванільного цукру

Спосіб приготування:
 
Спочатку потрібно приготувати соус, для цього потрібно взяти жовтки і розтерти їх з цукром. Потім додати ваніль і добре все перемішати.
Тепер потрібно прогріти вершки, постійно помішуючи, щоб не підгоріли і додати жовтки. Залишити на невеликому вогні на 2-3 хвилини не забуваючи продовжувати помішувати, до загусання.
Тепер треба соус остудити і процідити його через сито.
У яблук виріжте серцевину, але не прорізайте яблука до кінця.
Фундук помолоти або дрібно порізати, а потім з'єднати з варенням та родзинками, добре перемішати, а потім наповнити яблука сумішшю яка вийшла.
Перекласти яблука на деко, полити соком лимона змішаним з вином. Запікати в духовці 10-15 хвилин при 180 градусах.
Перед подачею полийте яблука соусом.
 
Смачного!!!


Прикріплено: 3918511.jpg(37.0 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Неділя, 12.05.2013, 20:13 | Повідомлення # 8
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Домашня халва

Інгредієнти:
 
400 гр. борошна
100 гр. вершкового масла
200 гр. цукру
60 мл. води
400 гр. соняшникового насіння (очищеного)
 
Спосіб приготування:
 
Соняшникове насіння перемелюємо у кавомолці до стану пасти.
Тепер необхідно приготувати сироп – для цього заливаємо цукор водою, ставимо на вогонь і кип’ятимо. Не забуваємо знімати піну. Знімаємо сиром з плитки і додаємо вершкове масло.
Борошно перемішуємо з перемеленим насінням, додаємо до сиропу, перемішуємо і викладаємо у будь-яку вами улюблену форму, накриваємо кришкою (кришка повинна бути менша за форму, щоб поставити її на халву). Ставимо зверху вантаж. Кладемо форму у холодильник для застигання на декілька годин.

Смачного!!!


Прикріплено: 7785650.jpg(144.6 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Понеділок, 13.05.2013, 23:06 | Повідомлення # 9
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Десерт "Смажені банани з морозивом"

Інгредієнти:
 
Банани – 5 шт.
Лимон – 1 шт.
Цукор - 3 ст.л.
Вершкове масло - 1 ст.л. 
Вершкове морозиво - 300-400 гр. 
Пісочне печиво - 100 гр. 
Шоколад - 25 гр. 
 
Спосіб приготування:
 
Духовку розігрійте до 220С.
Форму, в якій будете запікати, змастіть щедро вершковим маслом.Банани очистіть і розріжте кожен уздовж. Викладіть банани в один шар у форму.
З лимона за допомогою дрібної терки зчистите цедру, присипте нею банани. Розріжте лимон навпіл і видавіть з нього весь сік на банани.Посипте банани цукром (ласуни можуть збільшити кількість цукру).
Запікайте в розігрітій духовці 10 хвилин.
Подавайте відразу, поки банани гарячі.
Викладіть на тарілку пару часточок банана, зверху покладіть морозиво і розкришіть печиво. Полийте шоколадом чи соком, що залишився від лимона у формі і присипте натертим шоколадом.
 
Смачного!!!


Прикріплено: 1936227.jpg(71.5 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Середа, 31.07.2013, 23:34 | Повідомлення # 10
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Полуничний мус "Ніжність"

Інгредієнти:

сметана - 400 гр.
полуниця - 15 шт.
цукрова пудра
шоколадна стружка
кокосова стружка
желатин -1 ст.л.

Спосіб приготування:

Полуницю розмішати до стану пюре.
Змішати полуницю зі сметаною та цукровою пудрою.
Рочинити желатин в 0,5 чашки гарячої води. Додати його в суміш зі сметаною.
Розлити суміш в формочки, викласти кілька цілих полуниць.
Посипати кокосовою стружкою та шоколадом. Відправити в холодильник на ніч.

Смачного!!!


Прикріплено: 3782939.jpg(171.6 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
abraskaДата: Субота, 15.06.2019, 09:07 | Повідомлення # 11
Рядовий
Группа: 
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
загрузка...
Слоеные трубочки - очень просто!

Такие, как в детстве! Все очень просто! 

Вам потребуется:

слоеное тесто( бездрожжевое)

Швейцарское безе:
2 белка
150 г сахара
ванилин

Как готовить:

1. Слоеное тесто у меня было квадратиками. Я каждый квадратик разрезала на 4 полосочки, соединяла хорошо эти полосочки между собой и раскатывала всю полоску. 

2. Конусы сделала из фольги. Накрутила на фольгу тесто (с нахлестом).

3. Пекла при 200 С до золотистого цвета.

4. Пока трубочки остывают, делаем крем - швейцарское безе
Все перемешать и взбивать на водяной бане 5-7 минут на максимальной скорости миксера.
Начинить кремом трубочки, посыпать сахарной пудрой. И можно наслаждаться!

Вкуснятинаааааа!!!!

 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
lindushkaДата: Вівторок, 13.08.2019, 10:34 | Повідомлення # 12
Рядовий
Группа: 
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
загрузка...
Пирог с консервированным ананасом. 

Совершенно божественный, просто чудо! Готовится проще простого, а удовольствия немеряно.

Вам потребуется:

Для теста: 
2 яйца; 
3 столовых ложки сахара; 
100 г сливочного масла; 
125 мл питьевого йогурта; 
4 столовых ложки муки 
1,5 чайные ложки разрыхлителя для теста; 
цедру одного лимона.

Кроме того:
50 г сливочного масла, 
2 столовых ложки сахара 
1 ложку лимонного сока для карамели; 
консервированные кольца ананаса

Как готовить:

1. Яйца взбиваю с сахаром, добавляю мягкое масло, еще разок хорошенько взбиваю, чтобы разбить комочки масла. Затем добавляю йогурт и лимонную цедру. Йогурт я взяла самый обычный питьевой, очень мне нравится выпечка на нём, нежнее, чем на сметане
Добавляю муку, смешанную с разрыхлителем и вымешиваю тесто.

2. Следующим этапом готовлю карамель. Для этого в сотейнике нагреваю сливочное масло, сахар и лимонный сок (можно без лимона).
Масло плавится, сахар румянится, в общем, нагреваю до тех пор, пока масса приобретёт однородность и карамельный цвет.

3. Выливаю карамель на дно формы, стенки формы я смазала маслом. Помещаю в неё дольки ананаса.

4. Поверх всего этого выливаю тесто и отправляю в духовку. Заранее прогретую до 180 С минут на 20. Готовность проверяю деревянной палочкой. Готовый пирог вынимаю из духовки и отставляю буквально на пару минут, чтобы всё, что кипит и бурлит внутри формы прекратило свою бурную деятельность.

Дольше оставлять не рекомендую, чтобы остывающая карамель не застыла намертво. И, наконец, покрываю доской и переворачиваю.

Ну, разве не чудо? Нежный бисквит, сочный ананас, сливочная карамель пропитывает все стенки пирога – пальчики оближешь!

Приятного аппетита!

 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Хобі » Кулінарія » Десерти
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Куди цього л... Коментарів[ 3 ]
Десерти Коментарів[ 11 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 1 ]
Detailing Те... Коментарів[ 1 ]
Компанія Сті... Коментарів[ 2 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 70 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 43 ]
Кліпи онлайн... Коментарів[ 17 ]
Десерти Коментарів[ 11 ]
Комедії Коментарів[ 8 ]
Admin Постів [ 825 ]
Адмін Постів [ 471 ]
Настя Постів [ 39 ]
InstaLviv Постів [ 38 ]
abkoziy Постів [ 18 ]
OlegДата [ 14.08.2019 ]
lindushkaДата [ 13.08.2019 ]
abraskaДата [ 15.06.2019 ]
ilonatimohaДата [ 22.04.2019 ]
linklinkerlinksДата [ 22.04.2019 ]

Хостинг від uCoz