Мій профіль |
Вітаю:Гость
|
Це цікаво... |
загрузка...
|
Веб-камери |
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід
|
|
Ми ВКонтакті |
|
Новини Тернополя |
|
Нові теми: |
|
Погода |
|
Статистика |
|
Block title |
|
Block title |
|
|
Вітаю Вас, Гость · RSS |
12.02.2025, 13:09 |
|
Десерти
| |
Admin | Дата: Вівторок, 09.04.2013, 13:28 | Повідомлення # 1 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Фруктове суфле
Інгредієнти:
Яйце куряче(білки) - 4 шт. Пюре фруктове(тут груша і персик) - 300 гр. Цукровий пісок - 3-4 ст.л. Коньяк - 50 мл.
Спосіб приготування:
Змішати фруктове пюре, цукровий пісок і коньяк. Білки збити до стійких піків (хвилин 10). Змішати фруктове пюре і білки, рухами знизу-вгору. Перекладаємо масу в жароміцні формочки і випікаємо при 180 градусах 30 хв. Подавати теплим, не дати охолонути, тому що після охолодження осідає, як і будь-суфле.
Смачного!!!

"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Вівторок, 09.04.2013, 20:13 | Повідомлення # 2 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Семіфредо
Семіфредо - це традиційний італійський десерт, що нагадує собою м'яке морозиво. Його особливість у тому, що до складу входять різні наповнювачі: від печива і шоколаду до горіхів і різних ягід з фруктами. Завдяки своєму складу, cеміфредо не замерзає в морозилці, а залишається м'яким і ніжним. Цей десерт можна доповнити яким-небудь фруктовим або шоколадним соусом. І робиться він зовсім нескладно, як може здатися на перший погляд. Переконайтеся в цьому самі.
Інгредієнти:
Яйця - 2 шт. Вершки 35% - 250 мл. Цукор - 30 гр. Апельсинові цукати - 70 гр. Фісташки - 50 гр. Свіжі або заморожені ягоди - жменя. Ваніль - на кінчику ножа.
Спосіб приготування:
Фісташки по можливості очистити від зайвого лушпиння. Також можна використати протерту заморожену малину. Розділити яйця на білки і жовтки. Білки збити до стану щільної піни. Вершки збити до стану густого крему. Жовтки збити з цукром до стану світлої маси. Поєднати в одній мисці всі три маси: збиті з цукром жовтки, збиті білки і збиті вершки. Акуратно перемішати. В отриману масу додати приготовані наповнювачі: фісташки, апельсинові цукати і протерту малину. Акуратно перемішати. Отриману масу перелити у форму та поставити в морозильну камеру мінімум на 5 годин. Якщо у вас немає силіконової форми, можна взяти будь-яку форму, змастити її невеликою кількістю вершкового масла і викласти харчовою плівкою. Масло потрібно для того, щоб плівка міцніше трималася. Так буде легше потім витягнути семіфредо з форми. Потім дістати з морозильної камери десерт, витягнути з форми і прикрасити ягодами і фруктами за своїм смаком. У замороженому вигляді семіфредо може перебувати в морозильній камері довгий час. Сервірувати можна по-різному. Можна додати жменю ягід, а можна полити шоколадним або фруктовим соусом. У будь-якому випадку семіфредо нікого не залишить байдужим!
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Вівторок, 09.04.2013, 23:25 | Повідомлення # 3 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Еклери з заварним сирним кремом та полуницями
Інгредієнти:
Для заварного тіста:
Вода - 250 мл. Борошно - 180 гр. Вершкове масло - 100 гр. Сіль - 0,5 ч.л. Цукор - 1 ч.л. Яйця курячі - 4 шт. Для крему: Сир - 400 гр. Масло вершкове - 50 гр. Цукор - 100 гр. Жовток яєчний - 2 шт. Ванілін Вершки жирні - 150 мл. Полуниця
Спосіб приготування:
Кип'ятимо воду, додаємо масло, сіль, цукор. Даємо маслу розчинитися і знову кип'ятимо, а потім всипаємо борошно і інтенсивно перемішуємо тісто до утворення однорідної маси. Даємо охолонути хвилин 5-10 і по одному вводимо яйця, щоразу розмішуючи до однорідності. За допомогою кондитерського мішка відкидаємо тістечка на деко і випікаємо при температурі 180 градусів близько 40 хвилин (точний час буде залежати від вашої духовки).
А тепер приступаємо до приготування крему: В каструлю кладемо всі інгредієнти, крім масла і за допомогою блендера збиваємо до однорідності (щоб не було крупинок). До сирної маси додаємо масло, ставимо каструлю на вогонь і постійно помішуючи доводимо масу до утворення бульбашок, а потім продовжуємо варити інтенсивно помішуючи, до загустіння (консистенція повинна бути схожа на густу манну кашу). Даємо крему охолонути, а в цей час збиваємо вершки до стійких піків, а потім додаємо їх в крем, акуратно перемішуючи.
Теперь залишилося начинити булочки, для цього зрізаємо верхівки, начиняємо на половину кремом, в центр кладемо полуницю, а зверху заповнюємо кремом і прикриваємо кришечкою. Прикрашаємо по розсуд.
Смачного!!! 
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Неділя, 14.04.2013, 17:26 | Повідомлення # 4 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Крем-карамель або флан
Інгредієнти: На 4 порції:
Для крему:
250 мл. молока нормальної жирності 1 стручок ванілі (або 1 пакетик цукру з натуральною ваніллю) 50 гр. цукру 1 яйце 2 жовтки Вершкове масло для змащення формочок
Для карамелі:
100 гр. цукру 100 мл. гарячої води Спосіб приготування: Молоко довести до кипіння з м'якоттю стручка ванілі або з ванільним цукром. Дати настоятися 10 хв. На середньому вогні карамелізувати цукор в каструлі з товстим дном, влити гарячу воду, розчинити в ній карамель і виварити на середньому вогні до сиропу. Яйця і жовтки змішати з цукром (не збивати!), Влити тонкою цівкою при помішуванні гаряче молоко з ваніллю. Злегка змастити індивідуальні вогнетривкі формочки вершковим маслом. Розподілити по формах карамель (1-2 ст.л. в кожну), потім яєчно-молочну суміш. Накрити формочки фольгою і поставити в глибокий лист. Заповнити деко окропом до середини формочок. Деко з формочками поставити в розігріту до 150°С духовку на 45 хв. Вийняти формочки з води, остудити, охолодити в холодильнику. Для подачі провести кінчиком ножa по краю формочок і перекинути вміст на тарілку.
Смачного!!! 
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Неділя, 14.04.2013, 19:43 | Повідомлення # 5 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Ванільно-сирні сердечки в полуничному соусі
Інгредієнти:
200 гр. сиру 150 гр. натурального йогурту 10-20 гр. ванільного цукру 20 гр. желатину 100 мл. молока Полуниця Цукрова пудра Спосіб приготування: Желатин залити молоком, залишити набухати. Потім його нагріти, але не кип'ятити. Сир, йогурт і ванільний цукор добре збити, влити теплий желатин. Все ретельно перемішати, вилити в формочки і поставити в холодильник до застигання.
Для соусу полуницю і цукрову пудру збити.
Готові сирні сердечка викласти на блюдо, полити полуничним соусом і прикрасити ягодами і листочками м'яти.
Смачного!!! 
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Неділя, 14.04.2013, 20:11 | Повідомлення # 6 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Інгредієнти:
Корж-основа: 150 гр. борошна 130 гр. вершкового масла 80 гр. цукру 1 пакетик ванільного цукру (8гр) 1/2 ч.л. розпушувача тіста 130 гр. вершкового печива в шоколадній глазурі
Шоколадне тісто: 200 гр. борошна 130 гр. цукру 100 мл. рослинної олії 100 гр. натурального йогурту 4 яйця 15 гр. какао 2 ч.л. розпушувача тіста
Крем з полуницею: 500 гр. полуниці 100 гр. молочного шоколаду з йогуртовою начинкою 500 мл. 33% вершків 50 гр. цукру 30 гр. желатину 6 с.л.кип'яченої води кімнатної температури (для замочування желатину)
Шоколадний крем: 350 гр. натурального йогурту 100 гр. темного шоколаду 80 гр. цукру 15 гр. желатину 3 с.л. кип'яченої води кімнатної температури (для замочування желатину)
Для прикраси: 100 гр. темного шоколаду 100 гр. дрібної полуниці
Крім того: Прямокутна жароміцна форма 32х22х6см (бажано роз'ємна) Жир для змащування форми
Спосіб приготування:
Основа. Печиво покладіть в целофановий пакет і подрібніть за допомогою качалки в крихту. Змішайте розм'якшене вершкове масло, просіяне борошно з розпушувачем тіста, ванільний цукор і цукровий пісок. Додайте подрібнене печиво і розітріть суміш пальцями до отримання дрібної крихти. Викладіть тісто в змащену жиром форму. Розкотіть тісто міні-качалкою, або щільно утрамбуйте його пальцями. Відставте форму з тістом в сторону.
Шоколадне тісто. Змішайте рослинну олію, йогурт, яйця і цукор. Збийте масу віночком до однорідності. Підмісіть просіяне борошно з розпушувачем тіста і просіяним какао. Вилийте шоколадне тісто поверх підготовленої раніше основи. Випікайте в розігрітій до t = 180C духовці 20-25 хвилин (готовність - суха скіпка). Готове тісто остудіть не витягуючи з форми.
Полуничний крем. Желатин замочити на 20 хвилин в кип'яченій воді кімнатної температури. Шоколад дрібно нарубуєте ножем. Полуницю подрібніть і засипте цукровим піском. Збийте вершки в пишну піну. Желатин розпустіть на слабкому вогні або в СВЧ (до кипіння не доводите). Змішайте 2 с.л. вершків з розпущеним і охолодженим до кімнатної температури желатином, а потім підмісити до збитих вершків. Додайте до вершків подрібнений шоколад, потім акуратно підмісіть полуницю. Рівномірно розподіліть полуничний крем поверх охололого коржа. Приберіть виріб в холодильник на 1 годину.
Шоколадний крем. Желатин замочіть на 20 хвилин в кип'яченій воді кімнатної температури. Шоколад нарубаєте ножем. Збийте йогурт із цукром. Желатин розпустіть. Змішайте 1 с.л. йогурту з розпущеним і охолодженим до кімнатної температури желатином, а потім підмісити до основної маси. Шоколад розтопіть на водяній бані або у мікрохвильовій пічці, не охолоджуючи, підмісити його до йогурту. Викладіть поверх полуниці з вершками шоколадну масу. Розрівняйте крем і приберіть в холодильник на 5-8 годин. Проведіть гострим ножем з тонким лезом по внутрішньому краю форми і витягніть корж. Якщо у вас вийшли непривабливими "бортики" тістечка, розжарте ніж з широким лезом і проведіть їм по нерівностях. Наріжте корж на рівні квадрати. Шоколад подрібніть ножем і пересипте в целофановий пакет. Зробіть на пакеті вузол і опустіть в киплячу воду на 1-2 хвилини. Обріжте куточок пакета і нанесіть узор на поверхню тістечок, розкладіть полуницю. Прикрашені вироби приберіть в холодильник до повного застигання шоколаду.
Смачного!!! 
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Субота, 27.04.2013, 22:42 | Повідомлення # 7 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Запечені яблука з ванільним соусом
Інгредієнти:
4 яблука 4 ч.л. варення з лісових ягід 50 гр. ядер фундука 50 гр. родзинок Сік 1/2 лимона 4 ст.л. сухого білого вина Для соусу:
2 жовтки 1/4 склянки цукру 1 стакан 10%-них вершків 1/2 ч.л. ванільного цукру
Спосіб приготування: Спочатку потрібно приготувати соус, для цього потрібно взяти жовтки і розтерти їх з цукром. Потім додати ваніль і добре все перемішати. Тепер потрібно прогріти вершки, постійно помішуючи, щоб не підгоріли і додати жовтки. Залишити на невеликому вогні на 2-3 хвилини не забуваючи продовжувати помішувати, до загусання. Тепер треба соус остудити і процідити його через сито. У яблук виріжте серцевину, але не прорізайте яблука до кінця. Фундук помолоти або дрібно порізати, а потім з'єднати з варенням та родзинками, добре перемішати, а потім наповнити яблука сумішшю яка вийшла. Перекласти яблука на деко, полити соком лимона змішаним з вином. Запікати в духовці 10-15 хвилин при 180 градусах. Перед подачею полийте яблука соусом. Смачного!!!

"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Неділя, 12.05.2013, 20:13 | Повідомлення # 8 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Домашня халва
Інгредієнти: 400 гр. борошна 100 гр. вершкового масла 200 гр. цукру 60 мл. води 400 гр. соняшникового насіння (очищеного) Спосіб приготування: Соняшникове насіння перемелюємо у кавомолці до стану пасти. Тепер необхідно приготувати сироп – для цього заливаємо цукор водою, ставимо на вогонь і кип’ятимо. Не забуваємо знімати піну. Знімаємо сиром з плитки і додаємо вершкове масло. Борошно перемішуємо з перемеленим насінням, додаємо до сиропу, перемішуємо і викладаємо у будь-яку вами улюблену форму, накриваємо кришкою (кришка повинна бути менша за форму, щоб поставити її на халву). Ставимо зверху вантаж. Кладемо форму у холодильник для застигання на декілька годин.
Смачного!!!

"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Понеділок, 13.05.2013, 23:06 | Повідомлення # 9 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Десерт "Смажені банани з морозивом"
Інгредієнти: Банани – 5 шт. Лимон – 1 шт. Цукор - 3 ст.л. Вершкове масло - 1 ст.л. Вершкове морозиво - 300-400 гр. Пісочне печиво - 100 гр. Шоколад - 25 гр. Спосіб приготування: Духовку розігрійте до 220С. Форму, в якій будете запікати, змастіть щедро вершковим маслом.Банани очистіть і розріжте кожен уздовж. Викладіть банани в один шар у форму. З лимона за допомогою дрібної терки зчистите цедру, присипте нею банани. Розріжте лимон навпіл і видавіть з нього весь сік на банани.Посипте банани цукром (ласуни можуть збільшити кількість цукру). Запікайте в розігрітій духовці 10 хвилин. Подавайте відразу, поки банани гарячі. Викладіть на тарілку пару часточок банана, зверху покладіть морозиво і розкришіть печиво. Полийте шоколадом чи соком, що залишився від лимона у формі і присипте натертим шоколадом. Смачного!!!

"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Середа, 31.07.2013, 23:34 | Повідомлення # 10 |
 Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Полуничний мус "Ніжність"
Інгредієнти:
сметана - 400 гр. полуниця - 15 шт. цукрова пудра шоколадна стружка кокосова стружка желатин -1 ст.л.
Спосіб приготування:
Полуницю розмішати до стану пюре. Змішати полуницю зі сметаною та цукровою пудрою. Рочинити желатин в 0,5 чашки гарячої води. Додати його в суміш зі сметаною. Розлити суміш в формочки, викласти кілька цілих полуниць. Посипати кокосовою стружкою та шоколадом. Відправити в холодильник на ніч.
Смачного!!!

"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
abraska | Дата: Субота, 15.06.2019, 09:07 | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
Группа:
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Слоеные трубочки - очень просто!
Такие, как в детстве! Все очень просто!
Вам потребуется:
слоеное тесто( бездрожжевое)
Швейцарское безе: 2 белка 150 г сахара ванилин
Как готовить:
1. Слоеное тесто у меня было квадратиками. Я каждый квадратик разрезала на 4 полосочки, соединяла хорошо эти полосочки между собой и раскатывала всю полоску.
2. Конусы сделала из фольги. Накрутила на фольгу тесто (с нахлестом).
3. Пекла при 200 С до золотистого цвета.
4. Пока трубочки остывают, делаем крем - швейцарское безе Все перемешать и взбивать на водяной бане 5-7 минут на максимальной скорости миксера. Начинить кремом трубочки, посыпать сахарной пудрой. И можно наслаждаться!
Вкуснятинаааааа!!!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
lindushka | Дата: Вівторок, 13.08.2019, 10:34 | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
Группа:
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Пирог с консервированным ананасом.
Совершенно божественный, просто чудо! Готовится проще простого, а удовольствия немеряно.
Вам потребуется:
Для теста: 2 яйца; 3 столовых ложки сахара; 100 г сливочного масла; 125 мл питьевого йогурта; 4 столовых ложки муки 1,5 чайные ложки разрыхлителя для теста; цедру одного лимона.
Кроме того: 50 г сливочного масла, 2 столовых ложки сахара 1 ложку лимонного сока для карамели; консервированные кольца ананаса
Как готовить:
1. Яйца взбиваю с сахаром, добавляю мягкое масло, еще разок хорошенько взбиваю, чтобы разбить комочки масла. Затем добавляю йогурт и лимонную цедру. Йогурт я взяла самый обычный питьевой, очень мне нравится выпечка на нём, нежнее, чем на сметане Добавляю муку, смешанную с разрыхлителем и вымешиваю тесто.
2. Следующим этапом готовлю карамель. Для этого в сотейнике нагреваю сливочное масло, сахар и лимонный сок (можно без лимона). Масло плавится, сахар румянится, в общем, нагреваю до тех пор, пока масса приобретёт однородность и карамельный цвет.
3. Выливаю карамель на дно формы, стенки формы я смазала маслом. Помещаю в неё дольки ананаса.
4. Поверх всего этого выливаю тесто и отправляю в духовку. Заранее прогретую до 180 С минут на 20. Готовность проверяю деревянной палочкой. Готовый пирог вынимаю из духовки и отставляю буквально на пару минут, чтобы всё, что кипит и бурлит внутри формы прекратило свою бурную деятельность.
Дольше оставлять не рекомендую, чтобы остывающая карамель не застыла намертво. И, наконец, покрываю доской и переворачиваю.
Ну, разве не чудо? Нежный бисквит, сочный ананас, сливочная карамель пропитывает все стенки пирога – пальчики оближешь!
Приятного аппетита!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
lilyapetrova1982 | Дата: П`ятниця, 23.09.2022, 08:10 | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
Группа:
Повідомлень: 8
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Хочу приготовить меренговый рулет, сейчас везде в интернете на рецепты смотрю.
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
thestarnataly | Дата: Субота, 15.04.2023, 10:32 | Повідомлення # 14 |
 Сержант
Группа:
Повідомлень: 20
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Привіт! Чула про млинці з маком, творогом та вишнею - це справді так смачно, як кажуть? Чи можна замовити їх в Києві?
"Everybody lies." - Dr. Gregory House
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Zarab | Дата: Субота, 15.04.2023, 10:33 | Повідомлення # 15 |
 Сержант
Группа:
Повідомлень: 20
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Привіт! Так, це точно смакота! Я сам замовляв млинці 'Тріо' https://smaktradytsii.com/product....herries від Смаку Традицій, і вони перевершили всі мої очікування. М'які млинці, начинені ніжним маком, кремовим творогом та соковитою вишнею - це справжній шедевр смаку! Замовляв їх в Києві, і доставка була швидкою та якісною. Завжди радий насолодитися цим смаковим досвідом від Смаку Традицій!
"The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
luda25 | Дата: П`ятниця, 09.02.2024, 00:00 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Группа:
Повідомлень: 19
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Сайт "Avrora" має широкий вибір силіконових форм для випікання https://avrora.ua/silikonovi-formi-dlya-vipikannya/, що допоможе тим, хто любить пекти смачні страви вдома. Ці форми надійні, практичні та дозволяють легко виймати випічку без пошкодження. Такий інвентар дозволить реалізувати будь-яку кулінарну фантазію та створити справжні шедеври.
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua |
Останні теми |
Популярні теми |
Активні учасники |
Нові учасники |
|
|
|
|
|
|