Мені написала податкова з запитом КІК, що робити?
|
|
serhiikovalski | Дата: Субота, 04.01.2025, 22:09 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Народ, може, хтось стикався? Мені тут написала податкова з запитом про КІК, а я взагалі не знаю, з чого почати. Як правильно відповісти, щоб усе було добре? Поділіться досвідом або порадьте, де можна прочитати про це зрозуміло.
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Субота, 04.01.2025, 22:11 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Та все просто, треба по пунктах розібрати їхній запит і перевірити, чи у тебе всі документи в порядку. Якщо є бухгалтер або юрист, звернися до них. Головне — не ігноруй, бо потім можуть бути проблеми.
|
|
|
viktorkoroviak | Дата: Субота, 04.01.2025, 22:14 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Схожа ситуація була у мого друга, то він спершу сам пробував розбиратися, але все ж звернувся до юристів. До речі, я знайшов корисний ресурс, де добре пояснено, як правильно відповідати на подібні запити https://lawrange.net/uk....-za-kik. Саме звідти він і взяв план дій. Рекомендую краще відповідати раніше, ніж чекати дедлайну, це дійсно важливо.
|
|
|
serhiikovalski | Дата: Субота, 04.01.2025, 22:33 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дякую всім за поради! Я вже трохи розібрався. Дійсно, якщо швидко все організувати, то нічого страшного нема. Податкова — не вирок, головне знати свої права і підготуватися заздалегідь. А якщо комусь буде цікаво, можу поділитися своїм досвідом, як усе вирішу.
|
|
|