Странник | Дата: Вівторок, 16.09.2014, 13:00 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Нагороди: 1
Репутація: 100
Статус: Offline загрузка...
| Непародія 12. Спокій душі.
Бросала меня жизнь… ДараХристан
Бросала меня жизнь - На острие утесов, На скалы зла, измен, На клевету и ложь... Переносила все, Хотя седели косы, Стояла, как стена, А стену не пробьешь.
Переносила все: И горе, и несчастья, Не знаю, где брала Я силы на борьбу. Светило солнце всем, А для меня - ненастье, Завидовала тем, Кто почивал в гробу.
Я знала, что не все Бывает в жизни, право У каждого свое Бывает на веку... Но жизнь все бьет и бьет... То слева, а то справа. И только успевай Я подставлять щеку.
Но вот опять удар!!! Из сил держусь последних... Невыносима боль Печет меня в груди. Перед судьбой своей Стою я на коленях. Устала жить уже... О, Господи, прости!
О, Господи, дай мне Терпения чуть больше, Смирения души, Перенести обман. Рассудок сохрани... Ведь жизнь все хуже, горче... И сзади гарь да дым, И впереди туман.
ВІДПОВІДЬ: ТИ ХОЧЕШ СПОКОЮ ДУШІ? – ЦЕ СХОЖЕ НА ОМАНУ…
Коли життя кидає нас в завіяні тороси, На скелі зла, наклепів, зрад і на брехні хотіння, - Не можна нам стіной лише стояти, поки посидіють коси, З обличчя ледь зриваючи тремтіння…
Ми перенЕсли все: і горе, і незгоди, Поклавши безліч сил у праведній війні! Хай буде сонце всім, а для тебе – негоди, Ти - не давай ніяк скластИ себе в труні!
Всі знають, що не все - в житті буває право. Та й в кожного своє буває на віку. Але як тебе хтось таки і вдарить в праву, - Не вздумай підставляти ще і ліву ти йому щоку!
І знову доля б’э!!! Чекати ще ударів? Чим стримується біль? - Геть мужністю весь час! Під долю не спрямуй свої коліна старі! Удар по злидням сам! О, Боже, ти ж за нас!
О, Боже, дай тобі - рішучості побільше: Бо спокій у душі, - це жсхоже на обман… Ти силу збережи, - хоч буде жити й гірше: Нехай позаду гар та дим, а зпереду - туман… *******************************************
Володимир Озерянко
Повідомлення відредаговано Странник - Вівторок, 16.09.2014, 13:04 |
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
drakeee07 | Дата: Понеділок, 26.04.2021, 12:39 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| у бога
|