Адмін | Дата: Середа, 17.07.2013, 14:10 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Нагороди: 3
Репутація: 220
Статус: Offline загрузка...
| Мера Збаража суд визнав корупціонером?
Вчора, 16 липня 2013 року, Збаразький районний суд визнав міського голову Збаража Бочарова Михайла Григоровича винним у вчиненні корупційного злочину, повідомив 0352 читач сайту Михайло.
Нагадаємо, що проти нього управління СБУ склало два протоколи і направило в обласну прокуратуру. Перший протокол стосувався перевищення повноважень. Другий став результатом конфлікту інтересів між посадовцем М. Бочаровим та місцевими перевізниками. Історія ця, як то кажуть, «із бородою»: ще за часів своєї першої каденції Михайло Григорович владним розчерком пера визнав переможцем конкурсу на пасажирські перевезення рідного сина.
Зрозуміло, що перевізники обурились та звернулися до суду. І виграли справу: суд анулював результати так званого конкурсу. Тим не менше, мер одноосібно уклав договір на перевезення з сином. І отримав протокол від контролюючих органів.
Хоча, визнають представники місцевої громади, річ у тім, що Збараж досі не має чітко визначених меж, насправді перевізники схрестили списи не за міські, а за міжміські перевезення. Тим не менше, результат відомий: гроші громади течуть поза комунальну скарбницю у приватну кишеню.
Як повідомлялось раніше, Михайла Бочарова також обвинувачують у продажі комунального майна підставним особам за «смішними» цінами. Подейкують, що насправді він сам викупив у міста нерухомість.
Війна між мером міста та депутатами міської ради триває з 2012 року. Відтоді не проводяться сесії, не розглядаються заяви громадян міста.
До речі, в одному з нещодавніх інтерв'ю Михайло Бочаров спрогнозував такий розвиток подій:
— Слідчий і начальник управління по боротьбі з економічною злочинністю мають наказ “пресувати” мене. Мені перша людина в районі, прізвища не буду називати, сказала: якщо за три дні не затихну, не помирюся з ким треба, складуть протокол про корупцію. В суді вже домовлено, а далі за поданням прокурора знімуть із посади.
www.0352.com.ua
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|