Адмін | Дата: Середа, 15.05.2013, 20:50 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Нагороди: 3
Репутація: 220
Статус: Offline загрузка...
|
МАКСИМ ПАНАСИК − ПЕРШИЙ У «ВІЧНОМУ РУСІ»
Надзвичайно вдало виступив учень випускного класу Збаразької ДМШ Максим Панасик на VІ Міжнародному конкурсі баяністів-акордеоністів «PERPETUUM MOBILE», або «Вічний рух», що відбувся 9-13 травня у місті Дрогобич.
Вихованець викладача по класу акордеона Андрія Канаса гідно продовжив розпочату традицію своїх попередників − братів Кравчуків і завоював перше місце у категорії учасників віком 13-15 років, перемігши понад три десятки талановитих дітей-конкурсантів.
До найвищої нагороди − Гран-прі − Максим наблизився буквально впритул. Вона вислизнула з рук хлопця через незначну похибочку, яка залишилась би непомітною для журі, якби його не очолював знаменитий баяніст, композитор, член світової гільдії акордеоністів, баяністів Володимир Зубицький. Проте і даний результат для хлопця − це значний крок до вершин майстерності, адже минулоріч на цьому конкурсі Максим був лише третім.
− Я, звичайно, радий, − ділиться враженнями юний музикант, − що мені вдалось досягнути більшого, ніж раніше, але деяка невдоволеність все ж залишається.
Сподіваюся, що на цьому конкурсі ще зможу проявити себе у наступні роки, навчаючись в музучилищі та консерваторії. Адже вік учасників тут становить від 10 до 35 років. Працюватиму над собою поки не увійду у сотню кращих акордеоністів-баяністів світу.
Користуючись нагодою, хочу привітати акордеоніста − учня Вишнівецької ДМШ Тараса Дідика, який зайняв у цьому конкурсі друге місце. Я вважаю, разом з ним у Дрогобичі ми гідно представили Тернопільщину, зокрема Збаражчину.
Джерело - Народне Слово
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|