У мене не заводиться авто? Що робити?
|
|
serhiikovalski | Дата: П`ятниця, Вчора, 21:10 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Привіт усім! Ситуація така: сьогодні вранці сів у машину — а вона не заводиться. Що може бути не так? Може хтось стикався з такою проблемою і знає, з чого почати? Ось кілька речей, які я вже перевірив: акумулятор в порядку, фари не тусклі, але все одно не йде пуск. Що робити далі?
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
yuriy_hrynevsky | Дата: П`ятниця, Вчора, 21:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ось де реально може бути проблема — стартер. Якщо акум на місці, а машина все одно не заводиться, стартер може бути мертвий або з ним щось не так. Я б радив подивився на місце стартера — а там видно, що він якось негерметичний. Знаю дуже хороший сервіс з чудовими спеціалістам ось він https://genstar.ua/uk/uslugi-genstar/remont-startera. Думаю тобі пригодиться, при потребі діагностику вони теж зроблять.
|
|
|
viktorkoroviak | Дата: П`ятниця, Вчора, 21:21 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| О, я нещодавно теж мав таку ж проблему! Мені майстер просто сказав, що стартер міг замерзнути або зноситися. Сказав, що варто перевірити, чи немає короткого замикання або чогось з проводкою. Сам став відразу після цього перевіряти. Може, в тебе теж проблема така ж?
|
|
|
serhiikovalski | Дата: П`ятниця, Вчора, 21:22 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Точно! Я теж десь читав, що це може бути і через проводку, особливо якщо стара. Іноді буває, що навіть дріт трохи підкисає і через це не йде контакт. Дякую за поради
|
|
|