olegsolovey39 | Дата: Середа, 15.05.2024, 14:24 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Добрый день! Планирую поездку в страны Шенгенского соглашения и ищу информацию о процедуре получения визы в Украине. Какие документы необходимо предоставить? Сколько времени занимает рассмотрение заявки? Буду благодарен за любую полезную информацию!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
kevinleebro99 | Дата: П`ятниця, 31.05.2024, 13:08 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Нещодавно я скористався послугами компанії Visaes для оформлення шенгену, і можу сміливо сказати, що вони перевершили мої очікування. Від першого контакту до отримання візи, команда Visaes продемонструвала високий рівень професіоналізму і компетентності. Вони детально пояснили всі вимоги і процес оформлення шенгену, надали чіткі інструкції щодо підготовки документів і постійно підтримували зв'язок, відповідаючи на всі мої запитання. Всі документи були зібрані та підготовлені відповідно до вимог, що дозволило отримати візу без жодних проблем. Я дуже вдячний компанії Visaes за їхню допомогу і оперативність. Якщо вам потрібно оформлення шенгену, рекомендую звернутися до Visaes – ви отримаєте якісні послуги та надійну підтримку на всіх етапах процесу.
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|