Какой корм покупаете?
|
|
maksimdubovik84 | Дата: П`ятниця, 28.05.2021, 17:16 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Всем здравствуйте. Друзья, у меня собака породы французский бульдог. Ещё совсем щенок. Я не знаю какой сухой корм подобрать для неё. Может кто-нибудь сможет посоветовать?
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
4tokakkogda | Дата: П`ятниця, 28.05.2021, 22:06 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Посмотрел фотографии собак этой породы и хочу сказать что очень понравилось, красиво выглядит. Вот у меня немецкая овчарка, я ей покупаю питательный сухой корм. Нету времени чтобы заехать в зоомагазин, как хорошо что можно тут https://lovepet.com.ua/sobakam/pitanie/suhie-korma/ заказать сухой корм. Это интернет-зоомагазин, слышали ли вы о таком?
|
|
|
maksmogilnitskiy | Дата: Четвер, 10.06.2021, 17:32 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| дякую, спробую
|
|
|
ivaotliva12 | Дата: Понеділок, 14.06.2021, 13:22 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| натуралкой кормите
|
|
|
larlauvsnordar56 | Дата: Середа, 26.03.2025, 15:03 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Купівля корму для собаки – це завжди питання якості та зручності. Важливо, щоб корм був доступний за ціною, а доставка не затягувалася на довгі дні. Перепробувавши різні магазини, зупинився на Petlifeshop, і тепер точно нікуди більше не піду! Тут https://www.petlifeshop.com.ua/product....a-sobak шикарний вибір, ціни значно нижчі, ніж в інших місцях, а відправлення в день замовлення – величезний плюс. Особливо цінно, що магазин робить пріоритет на зручність покупця: сайт інтуїтивно зрозумілий, усе швидко оформлюється. Ще один жирний плюс – регулярні знижки, які роблять корм ще доступнішим. Я завжди звертаю увагу на акцент магазину на якості сервісу, і тут він на висоті. Практичність у кожній деталі – раджу!
|
|
|