пульсоксиметр
|
|
zibsemen | Дата: Понеділок, 26.10.2020, 15:48 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Нужен пульсоксиметр, хожу в спортзал, но есть проблемы с сердцем и врач советует взять.Только не нашел нигде. Если вдруг кто встречал такое, подскажите, где видели? Может, кто сам пользуется, так еще и подскажет модель хорошую
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
werta12 | Дата: Середа, 28.10.2020, 16:02 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Эт чего такое вообще? Впервые слышу про такое. Даже интересно стало
|
|
|
yarikstep24 | Дата: Середа, 28.10.2020, 16:23 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я знайшов ось пульсоксіметри ці https://medic-magazin.com.ua/pulsoksimetry/ в інтернет-магазині медтехніки Медика і побачив, що їх беруть інколи для спортсменів, у яких є проблеми із пульсом. Там є кілька моделей, докладіше спитаєте у консультантів, якщо питання будуть. Там сервіс чудовий, вони товар знають добре, зазвичай допомагають, вже не раз туди звертався
|
|
|
or304545 | Дата: Субота, 31.10.2020, 17:44 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
|
|
|
|
lilalil1986 | Дата: Субота, 19.12.2020, 19:36 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я свій пульстксиметр замовляла на Аліекспрес. Прийшов швидко, але коли полчала миряти вміст кисню, то навіть злякалася, він покузував 91. Виявилося, що батарейки були негожі. Тому я поміняли їх на нові, котрі замовляю в Аско-Укрем. Тут виготовляють найкращі батарейки https://www.acko.ua/e-store/xml_catalog/pervinni_elementi_zhivlennya/ Я давно користуюся саме такими, довго тримают заряд і за ціною дуже недорогі. Тут і акумулятори беру, теж довго служать, їх потім і заряджати можна.
|
|
|