Як безпечно продавати крипту, щоб не нарватися на шахраїв?
|
|
serhiikovalski | Дата: Четвер, 20.02.2025, 21:42 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Народ, є питання. Як зараз обмінювати USDT на Приват24 без ризику? Бо мій знайомий недавно встряв – продав крипту, а грошей так і не отримав.
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
viktorkoroviak | Дата: Четвер, 20.02.2025, 21:48 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ох, це класика… Знайомий теж так попав: домовився з "чесним" покупцем у телеграмі, перекинув USDT, а той його в чорний список. Ну і що далі? Шахрай на коні, а ти без грошей.
|
|
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Четвер, 20.02.2025, 21:49 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж одного разу ледь не встряв у таку історію. Хотів швидко злити USDT, знайшов людину, яка пропонувала курс трохи кращий за ринок. Все виглядало нормально: профіль з відгуками, швидкі відповіді. Але щось мене насторожило – занадто він квапив і уникав конкретики. Вирішив не ризикувати, бо багато хто вже на це попадався. Знайшов нормальний сервіс, де можна обміняти USDT на Приват24 без зайвих проблем – https://obmenat24.com/ru/exchange/tethertrc20-usdt-to-privatbank-uah. Там хоч і не на 10 копійок кращий курс, але зате без ризику, і гроші приходять швидко.
|
|
|
serhiikovalski | Дата: Четвер, 20.02.2025, 21:50 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дякую, гляну! Бо реально якось стрьомно через незнайомців. Банки ще й люблять блокувати такі перекази.
|
|
|
viktorkoroviak | Дата: Четвер, 20.02.2025, 21:52 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Та точно. Головне – перевіряти відгуки і не вестися на "вигідний курс без комісії". Бо безкоштовний сир сам знаєш де…
|
|
|