Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Спортивное питание 0
2 Где найти картинг для любителей скорости? 0
3 Где найти качественные очки оптом по хорошей цене? 0
4 Как выбрать стоматологическую клинику для детей? 0
5 Лучшие интернет-магазины обуви? 0
6 Рекомендации по кейтерингу для вечеринки 0
7 Спортивное питание 0
8 Нужен надежный интернет-магазин для покупки оптического 1
9 Авто в лизинг 0
10 Авто на прокат 0


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 18.05.2024, 19:31
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Балачка » Новини Збаражчини » ПРАЦЮВАЛИ КОНСТРУКТИВНО І РЕЗУЛЬТАТИВНО
ПРАЦЮВАЛИ КОНСТРУКТИВНО І РЕЗУЛЬТАТИВНО
AdminДата: Неділя, 16.06.2013, 15:06 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
ПРАЦЮВАЛИ КОНСТРУКТИВНО І РЕЗУЛЬТАТИВНО


14 червня відбулася п’ятнадцята сесія Збаразької районної ради. На порядку денному стояло майже три десятка питань, які депутати розглянули та проголосували за відповідні рішення.

Зокрема, заслухано та взято до уваги звіт Збаразької районної державної адміністрації про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району, який озвучив голова РДА Іван Демчишин, затверджено 7 районних програм , а до двох внесено зміни, затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2012 рік та зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2013 рік», низку нормативних грошових оцінок земельних ділянок, угоди про надання субвенцій районному бюджету із бюджету Киданецької сільської ради, питання про актуалізацію схеми планування району, затвердження проекту землеустрою щодо часткової зміни меж сіл Старий Збараж та Верняки Старозбаразької сільської ради, погоджено надання гірничих відводів на Кинахівське родовище мінеральної столової природної води та на Зарубинецьке родовище піску, затверджено структуру та чисельність виконавчого апарату Збаразької районної ради. Також депутати проголосували за питання про передачу майна, штатних одиниць відділення швидкої медичної допомоги Збаразької ЦРКЛ та пункту швидкої медичної допомоги Вишнівецької РКЛ до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Тернопільської області, про обмеження продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів та часу перебування неповнолітніх у розважальних закладах та закладах громацького харчування, дали дозвіл Збаразькій районній комунальній кіновідеомережі на безоплатну передачу в оренду приміщення площею 19,3 м.кв Збаразькій районній організації Спілки Ветеранів Афганістану.

З ініціативи депутата Олексія Кондрацького з порядку денного було знято питання про звільнення головного лікаря Збаразької центральної комунальної лікарні Олександра Стасишена, який написав відповідну заяву із проханням відпустити його на заслужений відпочинок. Депутат мотивував свою пропозицію, яка знайшла необхідну підтримку голосів депутатського корпусу, тим, що перед тим як звільнити головного лікаря потрібно щоб депутати районної ради на сесії погодили також кандидатуру його наступника. Це, на думку Олексія Кондрацького, унеможливить корупційні спекуляції довкола посади головного лікаря ЦРКЛ, зазначивши, що голова облдержадміністрації Валентин Хоптян на спільній нараді з міським головою Тернополя Сергієм Надалом заявив, що один аптекар з Тернополя проситься головним лікарем у Збараж і готовий заплатити 50 тисяч.

Думка голови райдержадміністрації Івана Демчишин щодо подальшого перебування Олександра Стасишена на посаді була наступною: – Мене, як керівника району, стан справ у Збаразькій районній комунальній лікарні не задовольняє, – заявив Іван Іванович, – і доки цей заклад очолюватиме такий керівник як Олександр Сергійович змін на краще там не буде, не буде покращення якості надання медичних послуг. Людина написала заяву з проханням піти на заслужений відпочинок і має на це право. Однак якщо така політична воля депутатів, то нехай продовжують дивитися на «бардак», який є у лікарні.

З тим, що головний лікар ЦРКЛ справді має право піти на пенсію з почестями і подякою Олексій Кондрацький погодився, однак наголосив: – «кота у мішку» ми не хочемо і маємо у сесійній залі погодити гідну кандидатуру на керівну посаду людини цього медзакладу.

Після звіту голови РДА про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району у площину полеміки потрапили питання про підтримку спортсменів-гироьовиків, відновлення спортивного комплексу та басейну у Збаражі, які прозвучали від депутата Романа Полікровського, а також питання щодо врегулювання ситуації, яка склалася у Збаразькій міській раді, бездіяльність Михайла Бочарова, вирішення проблеми будівництва міських очисних споруд – від Олексія Кондацького.

Щодо підтримки розвитку спорту, то Іван Демчишин наголосив, що від однозначно «за» вирішення усіх болючих проблем галузі та закликав депутатів до спільної роботи у цьому напрямку. Щодо питання басейну, то за словами голови райдержадміністрації, як найреальніший варіант розглядається його функціонування на Зарубинському спиртозаводі, за умови відновлення роботи підприємства, а його запуск таки має відбутися у найближчому часі.

Про ситуацію з очисними та роботою міської ради голова РДА відповів так: – Ситуація в місті критична і ми працюємо над цим питанням. Сподіваємося, що депутати таки домовляться і найближчим часом зберуться на сесії та проголосують бюджет міста на 2013 рік. Конфлікт депутатів і міського голови виник не сьогодні і триває вже кілька років. Михайло Бочаров перебуває на лікарняному, відповідно до рішення суду його обов’язки виконує секретар міської ради Оксана Пелех. Подальшу долю мера вирішуватиме суд на рішення якого я, як голова райдержадміністрації впливати не можу. Ми разом з депутатами, громадськістю маємо робити спільні кроки в подоланні цього хаосу. Важлива, передусім, політична воля депутатів міської ради, які мають розпочати конструктивну співпрацю. Щодо будівництва очисних, то нещодавно була нарада за участю начальника управління ЖКГ облдержадміністрації Марії Стєпанової, де це питання вивчалося. Необхідна документація готова, потрібно заплатити тільки за її експертизу, а це 20 тисяч гривень. Однак проект будівництва очисних споруд , які чомусь розраховані на місто з 50-тисячним населенням, передбачає залучення 24 мільйонів гривень. Тоді як для міста з 11 тисячами населення вартість проекту мала би бути 8-11 мільйонів. Тому, в першу чергу, потрібно переглядати сам проект, бо такої потужної станції в Збаражі можливості збудувати немає і не буде.

У роботі п’ятнадцятої сесій Збаразької районної ради взяли участь 62 з 76 депутатів. Присутніми також були депутат обласної ради Наталія Мандзюк, депутати міської ради, керівники районних установ та організацій, голови сільських рад та селищний голова Вишнівця, куратори району – представники облдержадміністрації Ростислав Савич та Ігор Кульчицький.

Прикріплено: 1003496.jpg (24.8 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Балачка » Новини Збаражчини » ПРАЦЮВАЛИ КОНСТРУКТИВНО І РЕЗУЛЬТАТИВНО
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Спортивное п... Коментарів[ 0 ]
Где найти ка... Коментарів[ 0 ]
Где найти ка... Коментарів[ 0 ]
Как выбрать ... Коментарів[ 0 ]
Лучшие интер... Коментарів[ 0 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 94 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 47 ]
Житловий ком... Коментарів[ 38 ]
Detailing Те... Коментарів[ 30 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 21 ]
Admin Постів [ 825 ]
maximyour Постів [ 490 ]
Адмін Постів [ 471 ]
lynkaandriyt31 Постів [ 140 ]
inhelixua Постів [ 86 ]
kevinleebro99Дата [ 16.05.2024 ]
agatabiluk491Дата [ 14.05.2024 ]
AlexTrevinДата [ 13.05.2024 ]
bcoffe73Дата [ 10.05.2024 ]
AleX_StasiukДата [ 02.05.2024 ]

Хостинг від uCoz