Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Спортивное питание 0
2 Где найти картинг для любителей скорости? 0
3 Где найти качественные очки оптом по хорошей цене? 0
4 Как выбрать стоматологическую клинику для детей? 0
5 Лучшие интернет-магазины обуви? 0
6 Рекомендации по кейтерингу для вечеринки 0
7 Спортивное питание 0
8 Нужен надежный интернет-магазин для покупки оптического 1
9 Авто в лизинг 0
10 Авто на прокат 0


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 18.05.2024, 20:02
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Балачка » Новини Збаражчини » У Збаражі 26 золотих та 5 срібних медалістів-школярів
У Збаражі 26 золотих та 5 срібних медалістів-школярів
АдмінДата: Понеділок, 03.06.2013, 20:42 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Группа: 
Повідомлень: 471
Нагороди: 3
Репутація: 220
Статус: Offline
загрузка...
З міських шкіл Збаража у доросле життя пішли 26 “золотих” медалістів та п’ять – срібних



1 червня у Збаражі на майдані Івана Франка відбулося урочисте свято вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам шкіл міста Збаража під назвою «Хай веселково стеляться дороги з дитинства у доросле майбуття».




Учась у святі взяли голова районної державної адміністрації Іван Демчишина, голова районної ради ННадія Розвадовська, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Заваденко, начальника відділу освіти Оксана Бернадин,директори трьох міських шкіл, педагогічні і батьківські колективи та громадськість міста. Урочисто атестати вручено 117 випускникам Збаразьких загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1, 2, 3, з них 26 отримали “золоті медалі”  та 5 – срібні.

"Народне Слово"



"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Середа, 05.06.2013, 18:02 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ ПРОВОДЖАЛИ У ДОРОСЛЕ МАЙБУТТЯ

Минулих вихідних випускники загальноосвітніх шкіл району урочисто попрощались зі своїми рідними навчальними закладами.

Цьогоріч Збаражчина дала путівку в доросле життя 371-ому випускнику одинадцятих класів, з них 119 − вихованці міських шкіл. ЗОШ №1 закінчили 64 випускники, з них 9 із золотою медаллю, троє здобули срібні. Друга міська одинадцятирічка випустила 40 юнаків та дівчат, з них13 золотих медалістів, 1 − срібний. Третя школа має 15 випускників, з яких четверо отримали золоті медалі, один срібну.

Зароблені наполегливою працею нагороди юні збаражани отримали під час свята вручення атестатів про середню освіту «Хай веселково селяться дороги з дитинства у доросле майбуття», яке відбулось на майдані І.Франка у суботу, 1 червня.

Іменинники дня красивою колоною, яку очолили прапороносець, мажоретки, представники райдержадміністрації, керівники шкіл, вчителі, прямували на центральний майдан у супроводі захоплених доброзичливих поглядів збаражан. Від людського тепла, усмішок, чарівності юнок у неповторних вбраннях кудись поділись хмари, уступивши місце лагідному сонечку, що усміхалось випускникам в урочистий момент їхнього тривожно-мрійливого прощання з дитинством, шкільними друзями та вчителями. У самостійне життя своїх вихованців виряджали того дня директор ЗОШ №1 Людмила Бернадин, класні керівники Олександра Павлик, Леся Павлик, Наталія Корженевська, випускників ЗОШ №2 – директор школи Ганна Альохіна, класні керівники Ірина Нєма, Федір Грабарчук, випускників ЗОШ №3 – директор школи Олександр Середюк, класний керівник Марія Козак.

Оскільки свято вручення атестатів про загальну середню освіту випускникам шкіл збіглося із Днем захисту дітей, тому воно було сповнене атмосфери безтурботності й світла, щастя, яку подарували юні танцюристки з гурту «Непосиди» ЗОШ №2, солістки ансамблю БДЮТ піснею «Свято казки». Привітати винуватців свята прийшли і представники влади. Теплі батьківські настанови давав майбутнім будівникам України голова Збаразької РДА Іван Демчишин, бажаючи юним здобути омріяні професії та завжди бути під Божою опікою. Голова районної ради Надія Розвадовська зичила молодій зміні міцних знань, у яких сила і радість, і творчість, і слава. Напутнє слово мала і директор ЗОШ №1 Людмила Бернадин, яка разом з випускницею школи Наталею Шуст ділились думками про сенс людського буття, що має бути сповнене любові, людяності, витримки і краси.

На знак вдячності своїм наставникам за отримані знання і вміння, любов і ласку випускники подарували їм букетики вишуканих квітів. Зворушлива миттєвість наче зупинилась, розчинившись у мелодії «Світку, коханий мій» у виконанні дуету БДЮТ. Від батьків, що ледь стримували непрохані сльози, виступила Руслана Нагай. Разом із вдячністю вчителям мама висловила палке побажання уже майже дорослим дітям – створити своє життя щасливим.

А випускник ЗОШ №3 Степан Свинар-Чорненький запевнив, що так і буде, бо ніколи вони не зійдуть зі шляху світла, взявши за компас совість і честь.

Бути вдячним людям, які зустрінуться на їхньому шляху закликала у своєму виступі начальник відділу освіти Оксана Бернадин і висловила впевненість, що збаразькі випускники талановиті, добрі, сильні, тому обов’язково стануть щасливими, потрібними країні, стануть гордістю своїх вчителів.

Окрім водоспаду теплих слів випускники отримували мистецькі дарунки − рокенрол від учнів ЗОШ №2, пісні у виконанні Оксани Пілярчук, Олі Лавренюк, дуету Наталі Котик та Юрія Левковича із ЗОШ №1, групи «Експромт» ,Насті Попельовської та інші.

Отримавши атестати, медалі, вітання юнаки та дівчата закружляли у прощальному вальсі під мерехтливим конфетті, що переливалось неймовірними мріями про веселкове незвідане доросле майбуття.

У кожного воно буде своїм, не схожим на інших. Наприклад, Наталя Шуст поділилась, що основним бажанням на цей момент є успішно здати ЗНО, а далі вступити в університет, щоб здобути гарну освіту.

− А ще, − додала золота медалістка, − сьогодні дуже хочу подякувати вчителям, що вони засіяли в нас зерна добра, дарували щастя, завжди підтримували. Наш класний керівник Олександра Василівна була насправді нам другою мамою, з якою ми не боялись поділитися найпотаємнішим.

Святослав Кантицький, навчаючись у спортивному класі, реалізовував свої здібності.

− Мені запам’ятається назавжди наш тренер Михайло Михайлович, − підкреслив хлопець, − який зумів згуртувати нас у дружну футбольну команду, капітаном якої я був. Він нам дав багато уроків життя, навчив добиватися успіхів у спорті, навчанні, житті.

А Юля Ціміхуд, яка навчалася у технічному класі, відкрила у собі здібності дизайнера одягу. − Якби на уроки трудового навчання, − зауважила юнка, − я б могла і не знайти свого покликання. А ще я захоплююся туризмом, маю звання кращого туриста школи. Словом, школа, вчителі подарували мені чимало знань і захоплень, з якими мені цікаво жити, які, думаю, зіграють велику роль у моєму майбутньому становленні.

У Габлевич Ірини із ЗШ №2 школа асоціюється з першим досвідом перемог та поразок, з уроками спілкування і людяності.

− Ми, − каже дівчина, − ніколи не повинні забувати звідки ми і хто, при будь-яких обставинах залишатися людьми.

Микола Панчишин в останній шкільний вечір, турбуючись про добру здачу ЗНО, згадав про своїх наставників.

− Кожен з наших вчителів, − зауважив хлопець, − зіграв свою роль у нашому житті. Ми ніколи не забудемо такі яскраві особистості, як Алла Борисівна Шумейко, яка викладала у нас світову літературу, істориків Богдана Петровича Довганя, Марію Тарасівну Багрій, перших вчителів Галину Михайлівну Гупалюк та Галину Володимирівну Петрик.

У першої вчительки також знайшлися добрі сова для колишніх вихованців.

− Нехай щастить їм на нашій землі, хай візьмуть в життя милосердя, обов’язок сина і дочки, громадянина, − побажала наставниця.– Вони − наша надія, і ми радіємо їхньому зростанню, пишаємось, що вони такі талановиті, сміливі і, мабуть, в чомусь кращі за нас. В цьому і є вчительське щастя.


Прикріплено: 3414952.jpg (64.2 Kb) · 0364920.jpg (62.9 Kb) · 5243911.jpg (57.9 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Балачка » Новини Збаражчини » У Збаражі 26 золотих та 5 срібних медалістів-школярів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Спортивное п... Коментарів[ 0 ]
Где найти ка... Коментарів[ 0 ]
Где найти ка... Коментарів[ 0 ]
Как выбрать ... Коментарів[ 0 ]
Лучшие интер... Коментарів[ 0 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 94 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 47 ]
Житловий ком... Коментарів[ 38 ]
Detailing Те... Коментарів[ 30 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 21 ]
Admin Постів [ 825 ]
maximyour Постів [ 490 ]
Адмін Постів [ 471 ]
lynkaandriyt31 Постів [ 140 ]
inhelixua Постів [ 86 ]
kevinleebro99Дата [ 16.05.2024 ]
agatabiluk491Дата [ 14.05.2024 ]
AlexTrevinДата [ 13.05.2024 ]
bcoffe73Дата [ 10.05.2024 ]
AleX_StasiukДата [ 02.05.2024 ]

Хостинг від uCoz