Admin | Дата: Субота, 27.04.2013, 19:28 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
|
Як залишитись при здоровому розумі, якщо закохався
Після кількох вдалих побачень у закоханих людей починається ейфорія. Роман повинен працювати на нас. А часто люди повністю занурюються у закоханість і забувають про весь світ.
- Я часто після розриву стосунків була шокована тим, що у мене не залишилось друзів, - розповідає 24-річна Ірина. - Я просто забувала про них під час стосунків. Це перетворювалось в манію, коли весь вільний час проводити удвох. І якраз таке шкодить стосункам. Бо людина потребує спілкування з друзями, з новими знайомими, а не лише з коханою людиною, якою б хорошою вона не була.
Негативно може відбитись закоханість і на роботі. Адже думки всі зайняті тим, щоб якомога скоріше зустрітись з партнером. Та ці позитивні емоції можна перетворити у натхнення до роботи.
- Можна згадати, що людей люблять за успішність. А кохана людина - хороший стимул для прагнення досягнути чогось в житті, - каже 23-річний Віталій. - Якщо ж це не допомагає, варто згадати про банальну річ - гроші. Без них навряд чи хтось буде продовжувати вас любити.
Звичайно, з появою коханої людини у вас залишилось менше вільного часу. Та це не причина відмовлятись від своїх захоплень. Натомість запросіть партнера приєднатись до вас.
- Ми з дівчиною разом ходимо в спортзал, - каже 23-річний Олег. - Я займаюся спортом уже давно, запропонував їй піти зі мною. А вона любить робити всілякі дрібнички своїми руками. Я часто допомагаю їй або ж просто спостерігаю за процесом. Спільна діяльність зближує. А просто побути вдвох завжди часу вистачить. Не варто про це хвилюватись.
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|