Ось він, а ось - вона...
|
|
Странник | Дата: П`ятниця, 29.08.2014, 19:58 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Нагороди: 1
Репутація: 100
Статус: Offline загрузка...
| ЛЮБОВ ПРИЙШЛА?
Прийди, любов! Прийди! - Благають серце серіали. Ось, - навіть Тропіканка марить про любов щодня. Тож вирішила я, коли це модно так вже стало, - Себе одну кохати палко, - й не шукати щастя навмання…
Отож - себе люблю, себе ж одну ревную; Люблю себе і вдома, і в гаю. Люблю себе, коли з тобою я танцюю, Люблю себе, коли сама собі у дзеркало пою!
Навіщо ще когось любити? Честі забагато! Нікому і нічого задармА не винна я! Навіщо про любов безвільно парубкам співати? Обличчя колір зберегти повинна – ой-ля-ля!
Сьогодні посміхнуся, граючи, - тобі. А завтра ревнощі в душі чужій я розпалю… Немов метеликів здолає всіх вас полум’я любові. Я ж, - посміхаюсь таємниче, мов Джоконда, бо одну себе люблю…
То ж марно ти пісні співав мені - про ніч похмільну! Пішов би ти до біса зі своїм коханням! - А доки… Са-ма… Се-бе… Лю-блю. Ревную себе вільно. І проживу отак до ста своїх років… ***************************************************
Володимир Озерянко
Володимир Озерянко
Повідомлення відредаговано Странник - П`ятниця, 29.08.2014, 20:02 |
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Kanfetka | Дата: Субота, 27.02.2016, 18:11 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
| Серед безлічі думок, В океані суму й щастя, Через терни до зірок, Дивна стежка простяглася. Хтось її мина зумисно, Хтось на неї й не ступа, Комусь іти було вже пізно, На півдорозі хтось зверта. Але боятися не треба, Твій шлях підкажуть почуття, Й душа злітатиме до неба, Бо назад немає вороття. Про цю стежину чули всі, Вона - не зрада, не провалля. Хай знає кожен в майбутті, Що ім'я її - КОХАННЯ!!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
alfaallexa | Дата: Четвер, 23.11.2017, 19:11 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
| Красивые стихи!
|
|