Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Легализация документов 1
2 Машинка для тату 0
3 Захист двигуна Опель Астра H 1
4 Проставки 1
5 колпаки на колеса 1
6 Новаторські технології в області косметичної хірургії 0
7 Кассандра. Пляжи 1
8 інкасація вручну 2
9 Ищу оптового поставщика очков для бренда 2
10 Поиск школы через Schoolhub 1


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 20.04.2024, 06:40
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Балачка » Здоров'я - краса » Як позбутися целюліту в домашніх умовах?
Як позбутися целюліту в домашніх умовах?
НастяДата: Вівторок, 14.05.2013, 18:34 | Повідомлення # 1
Сержант
Группа: 
Повідомлень: 39
Нагороди: 0
Репутація: 4
Статус: Offline
загрузка...


Як позбутися целюліту в домашніх умовах?


Целюліт хоч і не хвороба, але від нього, а точніше від його проявів, страждає більше 80% жінок. І якщо ви бажаєте вступити в безжальну боротьбу за красу своїх ніжок, то ці поради для вас.

Для початку потрібно зрозуміти, що ж являє собою целюліт. Так звана «апельсинова кірка» на стегнах виникає тому, що підшкірний жир розподіляється нерівномірно, утворюючи грудочки, які і  видно на поверхні шкіри. Чим більше підшкірного жиру, тим більше видно целюліт. При надмірній вазі прояви целюліту можуть бути видні не тільки на ногах і сідницях, а і на животі і руках. Целюліт дуже часто з’являється і у худих жінок. Це пояснюється особливістю будови жирової клітковини у жінок. Жіночий організм накопичує жир переважно в стегнах, а саме тут лімфоток найслабший, а значить, і згорає жир тут складніше. Апельсинову кірку можна значно зменшити, але зовсім позбутися її неможливо — адже людський організм не може нормально функціонувати за відсутності жиру!

Найчастіше целюліт зустрічається у жінок європеоїдної раси з тонкою шкірою. Велику роль відіграє генетична схильність до целюліту по жіночій лінії. До факторів ризику також відносяться: зашлакованність, обезвоженість, збої в роботі кишечника, затримка рідини в організмі, неправильне харчування, зайва вага, сидяча робота і просто відсутність фізичної активності.

Отже, найперше правило при боротьбі з ворогом краси ваших стегон — це правильне харчування. Різні експрес-дієти і короткострокові програми харчування, на жаль, в нашому випадку не допоможуть. Доведеться всерйоз і надовго переглянути свій раціон. Якщо у вас є зайва вага, само собою, необхідно буде знизити калорійність харчування і виключити шкідливі продукти. При нормальній вазі потрібно просто дотримуватися принципів правильного харчування.

Для того, щоб поліпшити зовнішній вигляд шкіри на стегнах, потрібно харчуватися їжею, багатою клітковиною, а саме: кашами на воді, овочами, цільно зерновим хлібом, фруктами. Фрукти найкраще вживати в якості перекусів і вечерь — наприклад, з’їдений перед сном апельсин допомагає спалювати жир. Не варто забувати про м’ясо: курку, нежирну яловичину, телятину і рибу. Іноді можна собі дозволяти та молочнокислі продукти: йогурт, кефір, сир, сир. Для підтримки організму також варто приймати вітамінні комплекси, або окремо вітамін Е.

Звичайно ж, необхідно буде повністю виключити з меню все смачне, але шкідливий: копченості, фаст-фуд, соуси, випічку і жирні десерти.

Головною умовою лікування целюліту є правильне вживання рідин: повна відмова від чорного чаю, кави, алкоголю, будь-яких солодких або газованих напоїв. Відтепер звичайна або мінеральна вода, свіжовичавлені соки, а також зелений (не солодкий!) чай — ваші найкращі друзі. І чим більше, тим краще. В ідеалі — не менше двох літрів на день. Рясне пиття допомагає боротися із зайвою вагою, непотрібними токсинами і шлаками.

Однак, такі муки — це половина успіху. Друга, не менш важлива, частина антицелюлітної програми — це фізичне навантаження і масаж. Будь-який вид фізичного навантаження може допомогти в досягненні мети, якщо це навантаження інтенсивна і регулярна. Мінімум два рази на тиждень ви повинні чесно викладатися на тренуванні, тоді й результат не змусить себе довго чекати. Найефективнішими видами навантажень для лікування і профілактики целюліту є біг, аеробіка, плавання і стрибки зі скакалкою. Так, варто згадати дитинство і від душі пострибати, щоб знайти ідеальну фігуру!

«Контрольним пострілом» по целюліту повинен стати масаж. Для початку найкраще звернутися до професійного масажиста і пройти курс лікування. Потім ви зможете повторювати самі подібні рухи і проводити профілактику будинку. Масажувати проблемні місця потрібно із застосуванням спеціальних антицелюлітних кремів. Головне умови масажу — робити його знизу вгору, від ступень до голови. Проводитися масаж повинен не менше 30 хвилин і, знову ж, регулярно, кілька разів на тиждень. Для посилення ефекту відразу після масажу рекомендується зробити обгортання: кавову гущу від звареної кави нанести на проблемну зону і щільно обмотати харчовою плівкою. Після чого можна порухатися, зробити зарядку або, на крайній випадок, лягти під теплий плед. Через годину змити.

Всі перераховані титанічні зусилля при регулярному їх дотриманні принесуть бажаний результат і ви зможете пишатися своїми ніжками!

Прикріплено: 5152530.jpg (4.0 Kb)


"Мій Погляд"- проект, завдяки якому кожен громадянин зможе перевірити роботу органів влади, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, судової системи, діяльність ЖЕКів, комерційних структур, громадських організацій тощо.

"Мій Погляд" - детальніше
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Балачка » Здоров'я - краса » Як позбутися целюліту в домашніх умовах?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Легализация ... Коментарів[ 1 ]
Машинка для ... Коментарів[ 0 ]
Захист двигу... Коментарів[ 1 ]
Проставки Коментарів[ 1 ]
колпаки на к... Коментарів[ 1 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 94 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 46 ]
Житловий ком... Коментарів[ 38 ]
Detailing Те... Коментарів[ 30 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 21 ]
Admin Постів [ 825 ]
maximyour Постів [ 490 ]
Адмін Постів [ 471 ]
lynkaandriyt31 Постів [ 140 ]
inhelixua Постів [ 86 ]
filip_trioДата [ 19.04.2024 ]
anna_leeДата [ 15.04.2024 ]
vnazarets35Дата [ 27.03.2024 ]
adrianmarrorДата [ 17.03.2024 ]
yanpetryshyn1Дата [ 12.03.2024 ]

Хостинг від uCoz