Салати
|
|
Admin | Дата: Вівторок, 09.04.2013, 13:36 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Салат "Весняні нотки"
Інгредієнти:
100 гр. листя салату 20 маслин без кісточок 2 помідори 1 огірок 150 гр. сиру Фета 2 ст.л. лимонного соку 2 ст.л. оливкової олії 1 цибулинка 1 червоний перець зелень кропу сіль чорний перець
Спосіб приготування:
В великій мисці змішуємо лимонний сік, оливкову олію, сіль і чорний перець. Усі інгредієнти добре перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин. Подрібнюємо овочі, маслини нарізаємо навпіл, сир Фета нарізаємо кубиками, додаємо заправку. Злегка усе перемішуємо і додаємо подрібнену зелень кропу.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Вівторок, 09.04.2013, 19:45 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Салат "Ананас"
Інгредієнти:
3 картоплини 1 куряча грудка (200-250 гр.) 3 яйця 100 гр. твердого сиру 6 маринованих огірків 1 цибулина 1 лимон 200 гр. консервованих шампіньйонів 300 гр. майонезу зелена цибуля сіль чорний перець Спосіб приготування: Картоплю відварити в мундирах до повної готовності. Яйця варимо на круто, охолоджуємо, чистимо і натираємо на великій тертці. Курячу грудку також відварюємо та нарізаємо маленькими кубиками. Мариновані огірки дрібненько подрібнюємо. Сир натираємо на великій тертці. Подрібнену цибулю поливаємо соком одного лимону, залишаємо на 10 хвилин. Потім сік лимона зливаємо і отримуємо смачну та дуже хрумку цибульку без різкого запаху та гіркоти. Салат викладаємо шарами у вигляді овалу. Кожен шар змащуємо невеликою кількістю майонезу, крім шару цибулі та маринованих огірків. Перший шар – це картопля, потім цибуля, половина м'яса курячої грудки, мариновані огірки, решту м'яса, сир та яйця. Прикрашаємо салат часточками грибів, викладаючи їх у вигляді черепиці. Верхівку робимо із стручків зеленої цибульки.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Середа, 10.04.2013, 23:34 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Салат "Ставридка"
Інгредієнти:
Ставрида гарячого копчення - 1шт(500гр.) Картопля відварна - 6 шт. Огірок - 1 великий Морква відварна - 1шт. Цибуля зелена або ріпчаста за смаком Майонез
Спосіб приготування:
Всі інгредієнти, порізати на середні шматочки. Подача за вашим бажанням, можна все перемішати і подати в загальному салатнику, або порційно шарами, та як душі завгодно.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Понеділок, 13.05.2013, 22:59 | Повідомлення # 4 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Салат "Розкіш"
Інгредієнти:
Яйця - 4 шт. Куряче філе - 1 шт. ананаси - 0,5 банки. Печериці - 0,5 банки. сир твердий - 200 гр. Майонез
Спосіб приготування:
Викладаємо салат шарами. Перший - відварне куряче філе, порізане маленькими шматочками. Зверху тертий сир та робимо сіточку з майонезу. Далі гриби (консервовані), порізані шматочками. Зверху тертий сир та робимо сіточку з майонезу. Варені яйця, натерті на тертці. Зверху тертий сир та робимо сіточку з майонезу. Порізані ананаси. Зверху тертий сир та робимо сіточку з майонезу.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Середа, 15.05.2013, 22:56 | Повідомлення # 5 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Салат "Червона Шапочка"
Інгредієнти: 300 гр. курячої грудки 2 яйця 4 маринованих огірки 2 помідори 100 гр. шампіньйонів 1 цибулина 1 ст.л. соняшникової олії Майонез Спосіб приготування: Відварюємо курячу грудку у підсоленій воді до повної готовності, даємо охолонути. Коли м'ясо охолоне нарізаємо його кубиками. Грибочки та цибулину нарізаємо дрібненькими шматочками. На розігрітій сковорідці на соняшниковій олії спочатку обсмажуємо гриби, а потім цибулю. Смажимо, поки цибулька не стане прозорою. Відварені та охолоджені яйця і мариновані огірочки натираємо на тертці. Помідори ошпарюємо киплячою водою, знімаємо шкірку, видаляємо насіння та нарізаємо на невеличкі часточки. Для того, щоб сформувати салат нам потрібно взяти маленьку каструльку та пошарово викласти усі інгредієнти. Спочатку йде куряче м'ясо, потім шар майонезу, шар смажених грибів та цибулі, шар яєць. Злегка солимо. Тепер шар огірків, шар майонезу і кінцевий шар подрібнених помідорів. (Шари майонезу повинні бути дуже тоненькими, велика кількість майонезу не поліпшить смак цього ніжного салатику). Ставимо у холодильник на декілька годин, перевертаємо та отримуємо нашу Червону Шапочку. За бажанням прикрашаємо зеленню кропу.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Середа, 15.05.2013, 23:03 | Повідомлення # 6 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Салат "Змійка"
Інгредієнти:
Курячі стегенця - 2 шт. Печериці - 400 гр. Огірок свіжий - 3 шт. Копчений ковбасний сир - 200 гр. Яйце - 4 шт. Майонез Лист салату Морква (для прикраси) Мариновані огірки (для прикраси).
Спосіб приготування:
Курячі стегенця відварити і нарізати маленькими кубиками. Чисті і порізані шампіньйони обсмажити на олії. Яйця відварити круто, порізати дрібно. Ковбасний сир натерти на крупній тертці. Свіжі огірки дрібно посікти. Всі інгредієнти разом перемішати і заправити майонезом. На підготовлене блюдо покласти лист салату, а на нього викласти салат у вигляді змійки. Зробити луску змійки з тонко нарізаних кружалець маринованих огірків, язичок робимо з моркви.
Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
Admin | Дата: Середа, 31.07.2013, 23:27 | Повідомлення # 7 |
Адміністратор
Группа:
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline загрузка...
| Салат ''Гніздечко крабів''
Інгредієнти:
яйця перепелині - 8 шт. крабові палички - 250 гр. сир твердий - 300 гр. сухарики - 200 гр. часник зубчиками - 3 шт. лимон - 0,5 шт. майонез
Спосіб приготування:
Крабові палички дрібно нарізати. Перепелині яйця відварити круто. Очистити. Охолодити. Нарізати кубиками. 5 яєць залишити для прикраси. Твердий сир натерти на грубій тертці. Залишити трошки для прикраси. Часник очистити і роздавити в часничниці. Відкрити пачку сухариків. Залишити трошки для прикраси. Викласти крабові палички в тарілку. Зверху викласти змішані яйця, сухарики, сир та часник, заправлені майонезом та лимонним соком. Викласти сухарики по колу у вигляді гніздечка, зверху покласти яйця. Посипати тертим сиром. Смачного!!!
"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|