Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Шины 0
2 Дитячі фільми онлайн 5
3 Юридические справки 1
4 я ищу компанию которая продает велосипеды 5
5 Проджект менеджер 3
6 Ищу оптового поставщика очков для бренда 1
7 Обслуживание кондиционера 4
8 Шины 0
9 Де замовити вантажні перевезення по Львову? 1
10 Кассандра. Пляжи 0


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 00:26
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Балачка » Політика » «Завдяки» екс-меру-перебіжчику, Збараж на порозі перевиборів
«Завдяки» екс-меру-перебіжчику, Збараж на порозі перевиборів
АдмінДата: П`ятниця, 13.09.2013, 09:02 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Группа: 
Повідомлень: 471
Нагороди: 3
Репутація: 220
Статус: Offline
загрузка...
«Завдяки» екс-меру-перебіжчику, Збараж стоїть на порозі перевиборів



Вже майже три роки поспіль екс-мер-перебіжчик (Пора, Партія Регіонів, УДАР, Свобода) міста Збараж М.Г.Бочаров ніяк не може цивілізовано та законно розпрощатися з займаною посадою та залишити в спокої збаражчан, повідомляє batkivshchyna.te.ua.

Корупційні дії, шахрайство, шантаж, підкуп, залякування, – це методи роботи екс-голови, на шляху до повернення на тепле місце під сонцем Збаразької міської ради. Такі дії екс-керманича призвели до занепаду господарки міста Збаража, обурення та розчарування місцевих жителів.

З приводу цих проблемних питань, вчора, 11 вересня депутати Збаразької міської ради, у тому числі керівник фракції «Батьківщина» Валерій Домбик та секретар міської ради, виконуюча обов’язки міського голови Збаража Оксана Пелех, звернулися до представників «четвертої влади». Прес-конференція у Тернопільському прес-клубі відбулася на тему: «Черговий виток протистояння у Збаразькій міській раді – депутати припинили повноваження міського голови».

«Вперше недовіру М.Г.Бочарову на посаді голови, депутатська більшість Збаразької міської ради висловила у 2010 році через постійні порушенням ним діючих законів, та постійне ігнорування ним думки та пропозицій депутатського корпусу. У 2011 році йому вдалося, через багаторазові судові процеси, за підтримки діючої влади, відновити свої повноваження. Після цього він ще більше відчув себе безкарним. Проте, невдовзі, чергові протиправні дії мера призвели до нових судових справ, порушених проти нього Службою безпеки України, які завершилися рішенням на користь Закону, а не порушника.

На підставі рішення Збаразького районного суду, дії Бочарова М.Г. були визнані корупційними. Апеляційний суд Тернопільської області залишив Постанову районного суду без змін підкресливши, що Постанова є остаточною і оскарженню не підлягає.

5 вересня 2013 року за Поданням районної прокуратури і на вимогу ініціативної групи депутатів міської ради було скликано позачергову сесію Збаразької міської ради, яка більшістю голосів (21 депутат із 36 обраних) взяли до уваги рішення судів, що автоматично означає – припинення повноважень міського голови», – розповіла передісторію секретар ради Оксана Пелех, яка згідно Закону, після відсторонення голови, стала в.о. міського голови Збаража.

Але ані рішення суду, ані рішення сесії не зупинили М.Г.Бочарова. Нещодавно, за словами Оксани Пелех, екс-мер пішов на ще радикальніші дії.

«Викрав із сейфу відповідального працівника свою особову справу і трудову книжку, що унеможливило у ній зробити відповідний запис про звільнення. Зірвавши пломбу і вскривши сейф, у кабінеті секретаря викрав печатку виконавчого комітету, після опломбування спеціальною комісією і заміни замка вибив двері у колишньому своєму кабінеті», – розповіла О. Пелих.

З приводу цих випадків, після звернення депутатів у районну прокуратуру та райвідділ міліції, останніми відкрито кримінальне провадження.

«Продовжується тиск на працівників міської ради, забороняє їм виконувати розпорядження в.о. голови, переконливо заявляє, що він голова і лише його всі мають слухати…», – прокоментувала ситуацію О.Пелех.

За словами Валерія Домбика, фракція «Батьківщина» не підтримувала М.Г.Бочарова на посаді мера через незаконні його дії, корупцію та неадекватну поведінку.

«Ця людина прийшла на посаду будучи за поданням Партії регіонів, яка і надалі відкрито його захищає. Викликає подив, що на його захист відкрито стала ще одна політична сила, яка донедавна разом із нашою фракцією постійно вимагала його відставки. Його вчинки загнали господарку міста у глухий кут. Немає доріг, очисних споруд, проблеми з водопостачанням, закривається міське сміттєзвалище. Через несвоєчасне прийняття бюджету, місто втратило чималі кошти на соціальну та інші сфери життєдіяльності. Ця людина не визнає рішень сесії, приписів прокуратури, рішень суду. Він та його покровителі займаються підкупом, шантажем депутатів міської ради, розгорнули інформаційну війну проти тих, хто намагається їм протистояти і зупинити цей хаос. Дійшло навіть до відкритих погроз фізичною розправою голові районної організації партії ВО Батьківщина. Адже, що сьогодні відбувається в місті – це саботаж та дестабілізація. Чим воно може закінчитися важко уявити?», – висловив занепокоєння В.Домбик.

Слова депутата від «Батьківщини» підтримали його колеги депутати Збаразької міської ради Петро Напованець – представник КУНу та позафракційний депутат Андрій Рудан – голова комісії з питань соціально – економічного розвитку, транспорту, підприємництва та питань законності і правової політики.

Обидва депутати говорили про те, що безкарність екс-мера робить його вчинки ще безумнішими.

«Він просто не реагує на Закон. З боку виконавчої влади немає жодної реакції, правоохоронні органи, виконуючи чиюсь вказівку, прийняли позицію очікування. Можливо ми занадто тихо говоримо, можливо лише на рівні Збаража нас не добре чути… Тому сьогодні ми тут», – наголосив Андрій Рудан.

Небайдужі збаразькі політики просили в журналістів допомоги.

«Просимо вас провести власні журналістські розслідування, звернутися до вищих державних установ. Можливо, потрібно надати більшого резонансу цій ситуацію, привернути увагу суспільства до проблем нашого міста», – звернувся до представників засобів масової інформації депутат від «Батьківщини» Валерій Домбик.

Він зазначив, що перевибори міського голови неминучі і вже зараз готове подання до Верховної Ради про призначення виборів міського голови у місті Збаражі, згідно законодавства воно має бути направлене у 15-денний термін.

Прикріплено: 8191357.jpg (117.6 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
yakimovich89qwДата: П`ятниця, 24.06.2022, 21:44 | Повідомлення # 2
Рядовий
Группа: 
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
загрузка...
сссссссссс
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Балачка » Політика » «Завдяки» екс-меру-перебіжчику, Збараж на порозі перевиборів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Шины Коментарів[ 0 ]
Дитячі фільм... Коментарів[ 5 ]
Юридические ... Коментарів[ 1 ]
я ищу компан... Коментарів[ 5 ]
Проджект мен... Коментарів[ 3 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 94 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 46 ]
Житловий ком... Коментарів[ 38 ]
Detailing Те... Коментарів[ 30 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 21 ]
Admin Постів [ 825 ]
maximyour Постів [ 486 ]
Адмін Постів [ 471 ]
lynkaandriyt31 Постів [ 140 ]
inhelixua Постів [ 86 ]
vnazarets35Дата [ 27.03.2024 ]
adrianmarrorДата [ 17.03.2024 ]
yanpetryshyn1Дата [ 12.03.2024 ]
valentinakishtulynetsДата [ 12.03.2024 ]
vladimirkreysa49Дата [ 03.02.2024 ]

Хостинг від uCoz