Levchenko | Дата: П`ятниця, 16.05.2025, 20:00 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Щось у мене останнім часом зовсім не доходять руки до базару, та й супермаркетів уникати хочеться. А так хочеться свіжих овочів та фруктів – щоб усе ароматне, соковите, ще й без зайвих хімікатів. Ви не підкажете, де зараз можна замовити нормальну доставку овочів і фруктів прямо додому?
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|
HzBoy | Дата: Субота, 17.05.2025, 11:33 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Всім привіт! Я людина, яка обожнює овочі, і хочу порекомендувати METRO тим, хто шукає якість і зручність. Раніше постійно бігала по магазинах у пошуках хороших продуктів, тепер усе замовляю онлайн. У METRO величезний вибір овочів https://metro.zakaz.ua/uk/categories/vegetables-metro/ свіжі томати, огірки, буряк, морква, селера, цибуля шалот, батат, брюссельська капуста, кабачки, гарбуз, редиска, зелень. Доставка завжди вчасна, все акуратно запаковано, нічого не пом’яте й не зіпсоване. Можна спокійно приготувати борщ, овочеву запіканку, рагу чи просто зробити салат без зайвого стресу. Особливо тішить, що можна замовити продукти навіть на невелику суму — дуже зручно! METRO — це сервіс, який справді полегшує життя. Спробуйте — не пожалкуєте.
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|