thomas | Дата: Четвер, 17.04.2025, 15:23 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline загрузка...
| Почав думати про навчання в автошколі, одне з перших питань було — чи варто вчити правила дорожнього руху заздалегідь, ще до початку занять? Моя відповідь — однозначно так! Якщо ви почнете вивчати теорію до того, як піде перше заняття, це сильно полегшить процес навчання. Я сам почав читати правила і робити нотатки ще до того, як почав практичні заняття в "Автошколі Магістраль", і це дуже допомогло. Коли я потрапив на заняття, мені вже було зрозуміло багато речей, і я міг зосередитись більше на практичній частині. Ще й те, що при вивченні правил дорожнього руху вдома, ви можете власним темпом пройти матеріал, розібратися з тим, що для вас складніше. Це дасть змогу швидше і краще засвоїти інформацію під час уроків в автошколі. Більше інформації на сайті: https://magistral.org.ua/ Також за номером: 0675354644 Так що, як що у вас є час до початку занять — вивчайте правила. Це не зайвий крок і допоможе впевненіше почуватися на дорозі. Адреса: вулиця Опільського, 8, Львів, Львівська область, 79018
|
|
| Поділіться з друзями в соц. мережах -
|