Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Шины 0
2 Дитячі фільми онлайн 5
3 Юридические справки 1
4 я ищу компанию которая продает велосипеды 5
5 Проджект менеджер 3
6 Ищу оптового поставщика очков для бренда 1
7 Обслуживание кондиционера 4
8 Шины 0
9 Де замовити вантажні перевезення по Львову? 1
10 Кассандра. Пляжи 0


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 15:16
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Хобі » Кулінарія » Другі страви
Другі страви
AdminДата: Вівторок, 09.04.2013, 13:32 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Рататуй

Інгредієнти:
 
2 баклажани
2 кабачки
4 помідори
зелень петрушки
1 часточка часнику
3 ст.л. оливкової олії
сіль
чорний перець

Для томатного соусу нам потрібно:

4 помідори
1 цибулина
1 болгарський перець
2 ст.л. оливкової олії
0.5 ч.л. цукру
чорний перець
сіль
 
Спосіб приготування:
 
Миємо баклажани та нарізаємо на часточки завтовшки 2 мм. Посипаємо сіллю і залишаємо на 20-30 хвилин. Після цього промиваємо їх від залишків солі та обсушуємо.
Кабачки також миємо, обсушуємо та нарізаємо такими ж часточками, що й баклажани.
Помідори нарізаємо півкільцями.

Тим часом приготуємо томатний соус:

Для цього дуже дрібненько подрібнюємо цибулю.
Перець нарізаємо невеличкими кубиками.
Помідори обливаємо киплячою водою, знімаємо з них шкірку та подрібнюємо за допомогою звичайної виделки.
В розігріту сковорідку кладемо цибулю, трішки солимо і обсмажуємо близько 3 хвилин. Тепер кладемо перець і смажимо 5 хвилин, помішуючи.
Додаємо подрібнені помідори, солимо, перчимо, додаємо цукор і перемішуємо.
Тушимо на слабкому вогнику, інколи помішуючи 10-15 хвилин. На цьому етапі приготування соусу можна додати подрібнену зелень петрушки або базиліку.

На дно форми для запікання кладемо половину томатного соусу.
Тепер починаємо викладати наші овочі. Кожен овоч ми чергуємо між собою. Так заповнюємо цілу форму.
Петрушку дрібненько подрібнюємо та змішуємо з чорним перцем та сіллю.
Рататуй солимо та посипаємо сумішшю з петрушки, солі та чорного перцю.
Накриваємо форму кришкою або папером для випікання і ставимо у духовку (180 С) на одну годину.
Перед подачею поливаємо залишками томатного соусу та залишаємо наш рататуй настоятися близько 15 хвилин.

Смачного!!!


Прикріплено: 3107596.jpg (180.9 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Вівторок, 09.04.2013, 19:20 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Рибні пельмені

Інгредієнти:

Для тіста нам потрібно:

1 стакан мінеральної води
1 яйце
0.5 ч.л. солі
2 ч.л. цукру
4 ст.л. рослинної олії
4 стакани борошна

Для начинки:

0.5 кг. рибного фаршу (будь-яка вами улюблена риба)
1 яйце
пів цибулини
2 часточки часнику
чорний перець
сіль
 
Спосіб приготування:
 
Змішуємо усі інгредієнти разом, спочатку перемішуємо ложкою а згодом недовго починаємо розминати тісто руками.
Кладемо тісто в поліетиленовий пакет та ставимо його в холодильник на 20 хвилин.
Тісто розділяємо на чотири частини, розкачуємо та видавлюємо невеличкою чашкою кружечки.

Тепер готуємо начинку: 
для цього дрібненько подрібнюємо цибулю та часник, додаємо їх до рибного фаршу, додаємо яйце і спеції. Все добре перемішуємо.
Начинку кладемо на підготовлені кружечки і ліпимо пельмені.

Смачного!!!


Прикріплено: 0709808.jpg (209.9 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Вівторок, 09.04.2013, 19:33 | Повідомлення # 3
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Вівсяні котлетки

Інгредієнти:

Пластівці вівсяні - 1 скл.
Водa (окріп) - 1/2 скл.
Печериці (свіжі) - 2-3 шт.
Картопля - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Часник - 2 зуб.
Зелень (за смаком)
Сіль (за смаком)
Перець (за смаком)
Олія рослинна (для смаження)

Спосіб приготування:

Вівсяні пластівці насипати в миску, залити окропом, накрити кришкою і залишити набухати на 20 хвилин.
В цей час: картоплю і цибулю очистити, вимити і натерти на дрібній тертці, шампіньйони порізати маленькими кубиками, зелень посікти, часник пропустити через часниковий прес.
До набряклої вівсянки додати картоплю, цибулю, часник, гриби і зелень - масу добре перемішати, посолити і поперчити.
Вівсяна маса повинна вийти не занадто густою і не дуже рідкою. В рецепті рекомендують набирати її ложкою.
На розігріту сковороду викладаємо котлетки, за допомогою ложки або лопатки.
Смажимо на середньому вогні з одного боку до рум'яної скоринки. Перевернути на іншу, обсмажити 1 хвилину на середньому вогні, потім вогонь зменшити до мінімального, накрити кришкою і довести до готовності 5 хвилин.

Смачного!!!


Прикріплено: 6235358.jpg (93.2 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Неділя, 12.05.2013, 20:21 | Повідомлення # 4
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Куряча грудка в сметані з грибочками

Інгредієнти:
 
1 куряча грудка
100 гр. шампіньйонів
250 мл. сметани
Петрушка
Соняшникова олія (для смаження)
Сіль
 
Спосіб приготування:
 
Спочатку недовго відварюємо шампіньйони до половини готовності і нарізаємо їх дольками.
Подрібнену цибульку обсмажуємо на соняшниковій олії, додаємо гриби і смажимо усе разом до повної готовності грибів.
Курячу грудку нарізаємо невеличкими шматочками і обсмажуємо на сковорідці в соняшниковій олії до повної готовності. Тепер кладемо до курячої грудки обсмажені гриби та цибульку, додаємо сіль за смаком і заливаємо усе сметаною.
Тушкуємо на слабкому вогні впродовж 15 хвилин, після чого викладаємо грудку на велику тарілку, поливаємо отриманим сметанним соусом з грибами.

Смачного!!!


Прикріплено: 8034927.jpg (185.9 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Хобі » Кулінарія » Другі страви
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Шины Коментарів[ 0 ]
Дитячі фільм... Коментарів[ 5 ]
Юридические ... Коментарів[ 1 ]
я ищу компан... Коментарів[ 5 ]
Проджект мен... Коментарів[ 3 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 94 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 46 ]
Житловий ком... Коментарів[ 38 ]
Detailing Те... Коментарів[ 30 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 21 ]
Admin Постів [ 825 ]
maximyour Постів [ 486 ]
Адмін Постів [ 471 ]
lynkaandriyt31 Постів [ 140 ]
inhelixua Постів [ 86 ]
vnazarets35Дата [ 27.03.2024 ]
adrianmarrorДата [ 17.03.2024 ]
yanpetryshyn1Дата [ 12.03.2024 ]
valentinakishtulynetsДата [ 12.03.2024 ]
vladimirkreysa49Дата [ 03.02.2024 ]

Хостинг від uCoz