Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Шины 0
2 Дитячі фільми онлайн 5
3 Юридические справки 1
4 я ищу компанию которая продает велосипеды 5
5 Проджект менеджер 3
6 Ищу оптового поставщика очков для бренда 1
7 Обслуживание кондиционера 4
8 Шины 0
9 Де замовити вантажні перевезення по Львову? 1
10 Кассандра. Пляжи 0


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 10:56
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Хобі » Кулінарія » Напої
Напої
AdminДата: Вівторок, 09.04.2013, 13:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Напій "Шоколадна мрія"

На 2-3 порції

Інгредієнти:
 
Молоко – 1/2 л
Шоколад – 50 гр.
Яйця – 2 шт.
Цукор – 1 ст.л.
Цукрова пудра – 50 гр.
Ванілін – 1 пачка
 
Спосіб приготування:
 
Шоколад розігрійте на парі, розведіть молоком і закип’ятіть.
Влийте тоненькою цівкою, помішуючи, у розтерті з цукром жовтки.
Поставте на вогонь, але до кипіння не доводьте.
Напій розлийте в чашки, а зверху наложіть збиті з цукровою пудрою і ваніліном білки.
 
Смачного!!!


Прикріплено: 1291989.jpg (90.7 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Вівторок, 09.04.2013, 17:54 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Чай Масала

Якщо ви бували на Сході, то напевно пробували цей дивовижний напій. Чай "Масала" там п'ють так само часто, як ми свій чорний чай.
Напій цей дивовижний. Він зігріє, додасть нових сил і відмінно підбадьорить. Смак у чаю "Масала" дуже незвичайний.
Цей чай вимагає великої кількості спецій. Спробуйте приготувати. Повірте, "Масала" вас не розчарує.

Інгредієнти:

Молоко - 1 л.
Вода - 1,1 л.
Чорний байховий чай - 20 гр.
Цукор - 75 гр. 
Свіжий імбир - 30 гр.
Мускатний горіх - 1 шт.
Перець горошком - 10-15 шт.
Паличка кориці - 1 шт.
Бадьян - 2 шт.
Фенхель - 0,5 ч.л.
Гвоздика - 2-3 шт.
Пажитник (шамбала) - 0,5 ч.л.
Кардамон - 4 шт.

Спосіб приготування:

Воду і молоко в окремих каструльках доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і засипаємо в воду чай, в молоко - почищений і подрібнений імбир, нарізаний тонкими пластинами, додаємо мускатний горіх і чорний перець.
Через 2-3 хвилини додаємо в молоко розтерту корицю і інші спеції. Настоюємо 2 хвилини, додаємо цукор і знімаємо молоко з вогню.
З'єднуємо молоко зі спеціями, додаємо чай. Для цього кілька разів переливаємо рідину з однієї посудини в іншій.
При подачі кожну чашку обшпарюємо гарячою водою і розливаємо в них чай.

Смачного!!!


Прикріплено: 1809251.jpg (68.7 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Четвер, 11.04.2013, 21:11 | Повідомлення # 3
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Хлібний квас

Інгредієнти:
 
Вода - 20-25 л.
Овес або ячмінь - 100 гр.
Житній хліб - 1600 гр.
Дріжджі сухі - 100 гр.
Житнє борошно грубого помолу - 50 гр.
Цукор - 2 кг.

Спосіб приготування:

Житній хліб, зерна вівса або ячменю підсмажити до утворення коричневої скоринки. Воду спарити і крутим окропом залити хліб і зерна і залишити на 8 год. для настою. Дріжджі розвести теплим настоєм, додати житнього борошна та цукру, дати підійти.
Настій процідити через сито, додати цукор, добре перемішати, щоб цукор повністю розчинився, ввести підійшовші дріжджі, розмішати і залишити в теплому місці для бродіння на 12-20 годин. Час залежить від температури повітря і від свіжості дріжджів.
Готовий квас процідити, розлити у посуд, щільно закрити кришкою і поставити в холодне місце.

Смачного!!!


Прикріплено: 8171607.jpg (136.7 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Четвер, 11.04.2013, 21:18 | Повідомлення # 4
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Коктель"Дайкірі"

Інгредієнти:
 
На 1 порцію:
лід – 4(6) шт.
білий ром
сік лайма
цукровий сироп
 
Спосіб приготування:
 
Співвідношення: 9(ром) : 1(цукровий сироп) : 4(сік лайма)
Покласти в шейкер кубики льоду. Додати ром, сік лайма і цукровий сироп. Струшувати до утворення піни. Перелити в охолоджений келих. Прикрасити скибочкою лайма.

Смачного!!!


Прикріплено: 8076546.jpg (59.1 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Четвер, 11.04.2013, 21:22 | Повідомлення # 5
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Какао

Інгредієнти:

Какао-порошок - 2-ч.л.
Молоко - 1 стакан
Цукор - 1 ч.л.
Кориця
Вершки або зефір
 
Спосіб приготування:
 
Залийте 2 чайні ложки какао-порошку одним стаканом теплого нежирного молока.
Помішуючи доведіть до кипіння. Перелийте в чашку.
Додайте 1 чайну ложку цукру, прикрасьте шматочками зефіру або збитими вершками і посипте корицею.
 
Смачного!!!


Прикріплено: 8695194.jpg (139.4 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Четвер, 11.04.2013, 21:37 | Повідомлення # 6
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Кава по-ірландськи

Інгредієнти:

Гаряча чорна кава – 120 мл.
Цукор – 1 ч.л.
Ірландське віскі – 30 мл.
 
Збиті вершки:
 
Вершки 33% - 50 мл.
Цукор(цукрова пудра) – 5-7 гр.
 
Спосіб приготування:
 
У коньячну чарку об'ємом близько 150 см ³ влийте 120 мл гарячого чорної кави.
Всипте чайну ложку цукру і розмішайте.
Влийте 30 мл ірландського віскі і прикрасьте напій шапкою зі збитих із цукром вершків.

Приготування вершків:
 
Вершки потрібно брати не менше 30% жирності інакше не зіб’ються. Вершки мають бути холодними, але якщо вершки будуть замерзлими або теплими, то при збиванні вийде сироватка і масло. Можна також на 15 хвилин перед збиванням відправити вершки до морозилки. Як і посуд, в якому вони збиватимуться і вінчик туди ж. Вершки варто збивати міксером або все ж, для досягнення найкращого результату, по-старому – вінчиком і вручну. Не варто збивати вершки блендером. Не водіть міксером по місткості, нехай вершки циркулюють самі.
 
Середній час збивання для вершків 33% жирності – 5 хвилин. Цукор додають, трохи збивши вершки. Якщо збивати вершки з цукром, то краще додати цукрову пудру, тому що 33-35% -ві вершки збиваються швидко і цукор не встигає розтанути. Якщо додати пудру перед збиванням, вершки можуть не збитися.
 
Смачного!!!


Прикріплено: 6583196.jpg (66.8 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Неділя, 14.04.2013, 22:29 | Повідомлення # 7
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Глінтвейн "Ельфійка"

На 10-12 порцій
Інгредієнти:
 
Червоне столове вино – 2,25 л.
Цукор – 250 гр.
Лимон – 1 шт.
Гвоздика – 1 бутон
Щіпка кориці
 
Спосіб приготування:
 
Розігріти вино у каструлі.Додати цукор, корицю, гвоздику, сік та цедру лимона.Довести суміш до кипіння помішуючи, але не кип’ятити.
Зняти з вогня та дати настоятися 5-7 хвилин.
Покласти на дно чашок кусочок лимону.
Процідити та розлити готовий глінтвейн у чашки.
 
Смачного!!!


Прикріплено: 4532054.jpg (69.6 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
AdminДата: Понеділок, 13.05.2013, 22:53 | Повідомлення # 8
Адміністратор
Группа: 
Повідомлень: 825
Нагороди: 3
Репутація: 10000
Статус: Offline
загрузка...
Яєчний лікер

Інгредієнти:

Яєчні жовтки - 5 шт.
Цукрова пудра - 150 гр.
Ванільний цукор - 1 п. або 1 шт. ванільної палички
Вершки 32% - 300 мл.
Харчовий спирт, високовідсотковий 96% (або горілка 40%) - 180 мл.

Спосіб приготування:

Нам потрібно збити жовтки разом з цукровою пудрою і ванільною пастою або цукром на водяній бані. Хвилин 10, поки у нас вийде пишна маса, як на бісквіт. І звичайно зауважимо що у нас не буде сирих яєць.
Потім додаємо туди вершки і продовжуємо помішувати на пару, в кінці додаємо наш алкоголь. Як відомо лікер готують з високопроцентним спиртом, ну для консервування. Такий лікер можна зберігати в холодильнику 4 тижні, якщо звичайно протримається так довго.
Ну ось і все, просто і без всяких консервантів яких повно в покупних напоях.
На початку лікер здасться вам дуже рідким, але через кілька годин у холодильнику він згусне.

Смачного!!!


Прикріплено: 6153639.jpg (51.1 Kb)


"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Хобі » Кулінарія » Напої
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Шины Коментарів[ 0 ]
Дитячі фільм... Коментарів[ 5 ]
Юридические ... Коментарів[ 1 ]
я ищу компан... Коментарів[ 5 ]
Проджект мен... Коментарів[ 3 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 94 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 46 ]
Житловий ком... Коментарів[ 38 ]
Detailing Те... Коментарів[ 30 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 21 ]
Admin Постів [ 825 ]
maximyour Постів [ 486 ]
Адмін Постів [ 471 ]
lynkaandriyt31 Постів [ 140 ]
inhelixua Постів [ 86 ]
vnazarets35Дата [ 27.03.2024 ]
adrianmarrorДата [ 17.03.2024 ]
yanpetryshyn1Дата [ 12.03.2024 ]
valentinakishtulynetsДата [ 12.03.2024 ]
vladimirkreysa49Дата [ 03.02.2024 ]

Хостинг від uCoz