Інформаційно-аналітичний сайт Збаражчини. Форум прекрасного краю.
Мій профіль
Вітаю:Гость
             
              
     


Це цікаво...
загрузка...


Веб-камери
Театральний майдан
Перехрестя вулиць Руської і Замкової
ТРЦ "Подоляни" - центральний вхід


Ми ВКонтакті
Народний сайт Збаражини


Новини Тернополя


Нові теми:
1 Шины 0
2 Дитячі фільми онлайн 5
3 Юридические справки 1
4 я ищу компанию которая продает велосипеды 5
5 Проджект менеджер 3
6 Ищу оптового поставщика очков для бренда 1
7 Обслуживание кондиционера 4
8 Шины 0
9 Де замовити вантажні перевезення по Львову? 1
10 Кассандра. Пляжи 0


Погода


Статистика
Счетчик PR-CY.Rank


Block title
Переваги зареєстрованих
Ви завжди зможете переглядати форум
Створювати свої теми
Коментувати теми інших
ЩЕ МОЖЛИВОСТІ


Партнери
Футбол Livescore Каталог веб ресурсів Тернопільщини Інформаційно-Аналітичний портал Тернопільщини


Block title


Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 08:43
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збараж - форум міста » Балачка » Релігія » Душа. Або життя після життя …
Душа. Або життя після життя …
АдмінДата: Четвер, 16.05.2013, 22:29 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Группа: 
Повідомлень: 471
Нагороди: 3
Репутація: 220
Статус: Offline
загрузка...


Душа. Або життя після життя …

Про існування душі людської до наших часів немає єдиної думки. Церковні службовці категорично стверджують, що душа існує. На цих твердженнях будуються основи всіх церковних течій і вірувань, основа існування власне церкви, якщо бажаєте. Вчені мужі намагаються відкрити різні закони і намагаються довести, що ніякої душі не існує.

Люди, не вчені мужі і не церковнослужителі, кожен день бачать смерть реальну — іноді поруч з собою, часто з телеекранів. Людські тіла вмирають, і вмирають назавжди. А от безсмертна душа

Серед народу ходить безліч історичних випадків, що та чи інша людина споглядає померлого родича. Еббі Бішам — старовинне абатство розташувалося в передмісті Лондона. В даний час тут знаходиться центр з підготовки спортсменів-тенісистів. «Я абсолютно не чула жодних звуків,- розповідала журналістам тренер однієї команди, але несподівано я відчула Мертвецький холод. Я повернулася і волосся мої встали дибки — прямо на мене в залі пливла по повітрю красива жінка років 35 в білосніжному платті в підлогу з особою мармурового відтінку ».

Старожили частенько бачать цю даму і стверджують, що вона абсолютно безпечна і що це примара леді Орбі. Померла вона близько трьохсот років тому.

Але не тільки прості люди вірять в їх існування. Є і вчені, і лікарі, які намагаються переконати скептиків, що душа існує. Доктор Раймонд Моуді записував розповіді людей, що побували в клінічній смерті і щось пам’ятають про ті хвилинах. Всього таких спогадів набралося близько 150.

Ось розповідь одного юнака:

«Це сталося близько двох років тому, мені перед цим тільки що виповнилося дев’ятнадцять. Я віз приятеля в своїй машині. Коли я під’їжджав до перехрестя в центрі міста, я зупинився і подивився в обидва боки, але нічого не побачив. Я почав перетинати перехрестя і в цей момент почув пронизливий крик мого товариша. Я подивився і  побачив сліпуче світло фар автомобіля, що мчав на нас.

Я почув цей моторошний звук і скрегіт ламаного автомобіля, потім був момент, коли я, як мені здавалося, мчав через темний замкнутий простір. Це відбулося дуже швидко. Потім я немов ширяв на висоті близько п’яти футів над вулицею і приблизно в п’яти ярдів осторонь від машини. Я б сказав, що я чув, як звук скреготу завмирає вдалині. Я бачив, як люди бігли і юрбилися біля машини і як з неї витягли мого приятеля, судячи з усього, в шоці. Я бачив серед уламків своє власне тіло, оточене людьми, і як вони намагалися витягти мене. Мої ноги були всі перекручені і всюди була кров ».

Спогади всіх 150 людей в чомусь схожі.
Професор Віталій Хромов в лабораторії зумів побачити людську душу. Померлим був один із співробітників лабораторії, довгий час знаходився в комі. Ось що розповідає сам Хромов: «душа билася в моїх руках, як жива риба і була теж жива. Але це була не риба, а душа щойно померлої людини. Я не міг бачити її своїми очима, але на екрані комп’ютера вона виглядала як істота, що нагадує новонароджену  дитину, з непропорційно великою головою, крихітним тільцем і кінцівками, що віддалено скидається на огризки крил ».

Хромов навіть проводить експерименти по пересадці душі!
На теорії існування душі грунтується реінкарнація.

Якщо звернемося до папірусів і дощечках древніх цивілізацій, теж побачимо чимало свідчень існування душі. Є твердження, що людина сама по собі і є душа, а тіло — це лише тимчасова оболонка, плаття, так сказати. Тіло, як і будь-яке плаття, час від часу треба міняти, щоб потім «надіти» нове.

Куди ж діваються наші душі після смерті тіла? У тих же документах пишеться, що вони живуть поруч з нами, тільки в іншому, викривленому, вигнутому просторі. Це ми їх не можемо бачити, вони якраз бачать нас дуже добре. Також їм відкривається дар, можливість розуміти інформаційне поле, що оточує нас. Звідси і попередження померлих родичів про загрозу рідній людині.

І як би там не було, віримо ми в це чи не віримо, але забувати померлих рідних людей не можна. Згадувати їх необхідно не тільки в поминальний день, але і в інший час, наприклад, просто так зайти в храм і поставити свічку «за упокій душі», замовити панахиду і просто помолитися…

І, природно, розповідати дітям і онукам про історію роду свого, про бабусю, дідуся, щоб не перервалися зв’язки часів. А чи існує загробний світ чи ні, в цьому ми всі чітко переконаємося, коли туди самі потрапимо.



"Збараж Forum" ВКонтакті - приєднуйтесь !!!
 
                              Поділіться з друзями в соц. мережах -
Збараж - форум міста » Балачка » Релігія » Душа. Або життя після життя …
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форуму Zbarazh-Forum.at.ua
Останні теми Популярні теми Активні учасники Нові учасники
Шины Коментарів[ 0 ]
Дитячі фільм... Коментарів[ 5 ]
Юридические ... Коментарів[ 1 ]
я ищу компан... Коментарів[ 5 ]
Проджект мен... Коментарів[ 3 ]
Анекдоти ✔ Коментарів[ 94 ]
Фотоприколи ... Коментарів[ 46 ]
Житловий ком... Коментарів[ 38 ]
Detailing Те... Коментарів[ 30 ]
LevelSun - п... Коментарів[ 21 ]
Admin Постів [ 825 ]
maximyour Постів [ 486 ]
Адмін Постів [ 471 ]
lynkaandriyt31 Постів [ 140 ]
inhelixua Постів [ 86 ]
vnazarets35Дата [ 27.03.2024 ]
adrianmarrorДата [ 17.03.2024 ]
yanpetryshyn1Дата [ 12.03.2024 ]
valentinakishtulynetsДата [ 12.03.2024 ]
vladimirkreysa49Дата [ 03.02.2024 ]

Хостинг від uCoz